Laden... Even geduld...
T: 0512 538 676 | info@bouwhekkennederland.nl

Onze Nieuwsbrief


Waar dien je op te letten bij het kopen van bouwhekken?

Marjolein Spijkerman | 18-10-2016

Het kopen van een bouwhek of een dranghek doe je niet zomaar! Het is handig om je hierin te verdiepen. Bouwhekken Nederland heeft een assortiment wat veel keus biedt, hieronder geven we je een aantal tips! 

Wat heb je nodig?
Bedenk wat je nodig hebt en wat je beschikbare budget is. Zoek je een goedkoop bouwhek en je hebt een beperkt budget, dan is de Bouwhek Budget  het ideale bouwhek. Dankzij zijn lage gewicht is het bouwhek eenvoudig te verplaatsen en heeft een zeer scherpe prijs.

Wil je een bouwhek waar men niet over heen kan klimmen, kijk dan eens naar de Bouwhek Anti-climb HD. Is het van essentieel belang dat men niet over het hek kan klimmen, dan is dit het geschikte hek voor je! 

Superieure Kwaliteit 
Is alleen het beste goed genoeg en ben je bereid meer geld te besteden aan een bouwhek of een dranghek? Misschien is de Bouwhek Industrieel het ideale bouwhek. Voor verhuur of materieeldienst is dit bouwhek geschikt. Hoogwaardige staalsoorten, een middenbuis en vier hoekschoren. Alles is rondom gelast en thermisch verzinkt.

Bouwhekbenodigdheden
Om bouwhekken goed te laten functioneren heb je de juiste accessoires nodig. Deze bouwhekbenodigdheden hebben wij voldoende op voorraad. Wij leveren speciale bouwhekklemmen, bedoeld om bouwhekken aan elkaar te koppelen. Voor extra beveiliging raden wij de bouwhekklem koppeling beveiligd aan. Deze is alleen met een speciale sleutel te openen. Ook beschikken wij over speciale bouwhekvoeten, om bouwhekken stevig op de grond te zetten. Voor extra stevigheid bieden wij schoren aan.

Wij beschikken over speciale bouwhekkleden om je bouwterrein af te schermen. Deze zijn leverbaar in meerdere kleuren en maakt het eventuele doorkijken onmogelijk. Met onze persoonlijk bedrukte bouwhekkleden of banners heb je een groot reclame bereik!

Bouwhekken Actiepakketten 
In ons assortiment beschikken wij over speciale bouwhekken actiesets. Hierin heb je een compleet bouwhekpakket voor een scherpe prijs. Bijvoorbeeld ons Bouwhekkenpakket budget. Dit speciale actiepakket bevat uit 28 grofmazige standaardbouwhekken en deze zijn geplaatst in een enkelzijdig bunkerset, inclusief kunststofvoeten, standaard koppelingen en transport. Ook hebben wij een toppakket samen gesteld, deze combipallet met 30 bouwhekken bestaat uit een verticale pallet en 30 bouwhekken, 30 standaard koppelingen en 30 kunststofvoeten. Je kunt deze bouwhekken gemakkelijk wegzetten in deze pallet, dit komt ten goede aan het behoud van je hekwerk. De pallet is op te pakken van meerdere kanten, zodat je gemakkelijk de hekken kunt (ver)plaatsen. Het transport is uiteraard inbegrepen in de prijs!