0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhekken bestellen

Ruim assortiment 

Bouwhekken Nederland heeft een ruim assortiment bouwhekken en accessoires. Op deze manier is er altijd een passende oplossing voor uw vraagstuk en kunnen we snel leveren. Het assortiment bouwhekken bestaat uit een goede mix tussen prijs en kwaliteit, die globaal in te delen is in drie typen. In de regel bepaalt het gewicht en de kwaliteit van het bouwhek de prijs. 

  • Bouwhek budget is de ideale oplossing voor een eenvoudige afrastering van een tijdelijk project. Het is een relatief simpel en lichtgewicht model die gunstig geprijsd is. Na afloop van het project zal dit bouwhek in de meeste gevallen wel worden afgeschreven. 
  • Bouwhek professioneel gaat net een stap verder voor wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en beveiliging. De kwaliteit ligt duidelijk een stuk hoger door de toevoeging van hoekverstevigingen, een middenbuis en de unieke lastechniek die het raster stevig op het frame last. 

  • Bouwhek industrieel is de beste keuze voor een veeleisend project, materiaaldienst of verhuur. Het frame is 40 x 28 mm en ca. 1,7 mm dik, en dat is alles behalve standaard te noemen! Door de middenbuis en vier handgelaste hoekverstevigingen is dit hek praktisch onverwoestbaar. Dit hek kan dan ook met gemak meerdere langdurige projecten afschermen.

Bouwhek budgetBouwhek professioneelBouwhek industrieel

Extra beveiliging

Voor projecten waarbij beveiliging de hoogste prioriteit heeft zijn er 'anti-overklim' bouwhekken, zoals Bouwhek anti-climb HD HH en Bouwhek anti-climb MB MH. Beide type hekken hebben een raster met een extra smalle maaswijdte, 35 x 125 mm. Dit zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om een voet tussen de spijlen te zetten. Aan de bovenzijde van het frame steken scherpe punten uit, waardoor overklimmen (bijna) onmogelijk is. 

Persoonlijk advies

Het juiste bouwhek voor jouw project is altijd te vinden. Ieder bouwhek heeft een uitgebreide beschrijving en meerdere afbeeldingen. Kom je er zelf niet helemaal uit dan staan wij voor je klaar.

 0512 - 53 86 76 

 info@bouwhekkennederland.nl of via ons contactformulier

Bouwhekken Nederland, alles voor een veilige afzetting.