0
  • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om u te voorzien van advies op maat."

Opslag & Transport - Dranghekken

U kunt dranghekken op diverse manieren opslaan en transporteren. Door gebruik te maken van een laadplatform vergemakkelijkt u dit proces en kunnen de dranghekken veilig en efficiënt worden weggezet of getransporteerd.

Diverse type laadplatformen

We hebben diverse type laadplatformen in ons assortiment variërend van kleine tot en met grote modellen. De grote modellen zijn met name geschikt voor de verhuurders. In één slag kunnen enorm veel dranghekken gestapeld en vervoerd worden. Omdat de laadplatformen onderling ook weer stapelbaar zijn kunnen er dubbel zoveel dranghekken meegenomen worden. Door gebruik te maken van deze modellen in combinatie met de juiste types dranghekken kan er zo enorm op vervoerskosten en opslagkosten worden bespaard.

Voor kleinere aantallen hebben we de kleine laadplatformen ter beschikking. De dranghekken hangen in deze laadplatformen. Zo is het mogelijk om snel dranghekken achter elkaar te stapelen. Daarnaast zijn deze kleinere modellen goed op te pakken met een lichte heftruck. Zo kunt u bij kleinere evenementen ook de kraan of kooiaap gebruiken om pakketten te laden en lossen.

Persoonlijk advies

Bij de diverse laadplatformen staat een uitgebreide productbeschrijving. Daarin kunt u alle informatie over de diverse laadplatformen vinden. Wilt u daarnaast nog graag persoonlijk advies, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar om u te voorzien van advies op maat!