0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Lancering nieuwe webshop

De nieuwe webshop is live!

Een aantal jaar terug is Bouwhekken Nederland gestart met de online verkoop van bouwhekken, dranghekken en aanverwante artikelen. Langzaamaan is de webshop uitgegroeid tot een online succes en worden de hekken dagelijks bij tevreden klanten afgeleverd.

Responsive design

Door de tijd heen heeft de webshop de nodige updates gehad, maar om aan de wensen van de online bezoeker te blijven voldoen was het tijd voor een nieuw design. Kijkend naar onze producten was de keuze voor een industriële en frisse look in combinatie met ons vertrouwde logo en stralende huiskleur snel gemaakt. 

Tevens is de webshop mobielvriendelijk ontworpen. Op deze manier is het mogelijk om ook onderweg het perfecte hekwerk nog sneller en eenvoudiger via een smartphone of tablet te bestellen.

Online account

Een belangrijk nieuwe toevoeging aan de webshop is de mogelijkheid om een online account aan te maken en te beheren. In de inlogomgeving is het onder andere mogelijk om eerder geplaatste bestellingen in te zien en deze in slechts een paar klikken opnieuw te bestellen. Door de reeds bekende verzendgegevens is het bestelproces in een mum van tijd doorlopen en is het gebruiksgemak optimaal. Uiteraard is het ook mogelijk om zonder account een bestelling in de webshop te plaatsen.

Vertrouwde service

Hoewel de webshop is vernieuwd, is onze vertrouwde service nog altijd zoals je van ons gewend bent. Door ons ruime aanbod bouw- en dranghekken met verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus, staat persoonlijk advies hoog bij ons in het vaandel. Onze medewerkers hebben de juiste vakkennis en zijn zeer deskundig op het gebied van (tijdelijk) hekwerk. Iedere situatie vraagt om een passende oplossing; hierin denken wij graag met je mee!

 

Verder ontwikkelen

Wij zitten niet stil en zijn continu bezig de webshop verder door te ontwikkelen. Hierbij staan wij zeker open voor feedback. Dus mocht je vragen, tips of ander advies hebben, laat het ons weten!