Laden... Even geduld...
T: 0512 538 676 | info@bouwhekkennederland.nl

Onze Nieuwsbrief


Het evenementen seizoen staat weer voor de deur. Dranghekken en bouwhekken zijn onmisbaar!

Jessica Helmer | 07-04-2017

Het is alweer bijna zover, het zonnige weer komt eraan en diverse evenementen door heel Nederland en België staan weer gepland voor menig festivalganger. De organisatie met alle voorbereidingen begint al tijdig, voordat het evenement plaatsvindt.

Op vrijwel ieder evenement zie je ze wel staan, dranghekken en/of bouwhekken.
Ze hebben een uitgebreide functionaliteit.

Het geleiden van groepen mensen
Zo zijn dranghekken ideaal voor het geleiden van groepen mensen. Bijvoorbeeld bij wielerrondes, marathons en de motorcross. De dranghekken geven in die situaties duidelijk het parcours weer en geleiden daarin de deelnemers. Daarnaast houden de dranghekken de toeschouwers op gepaste afstand van de deelnemers en kunnen deze het parcours niet betreden. Dit zorgt dus voor veiligheid voor zowel deelnemers als toeschouwers. Onlangs zijn er nieuwe finish barriers aan ons assortiment toegevoegd. Deze barriers staan voor een struikelloze afzetting bij de finish van bijvoorbeeld een marathon of wielerronde. Er steken aan de voorkant geen voeten uit, waardoor deelnemers alle ruimte hebben om de eindsprint in te zetten. 

Dranghek en bouwhek doorgang
Het geleiden van groepen mensen doormiddel van dranghekken kan ook bij de ingang van een groot evenement van toepassing zijn. Wanneer het druk wordt bij de ingang, dan is het noodzakelijk om het toegestroomde publiek in goede banen te leiden. Daarom hebben we een aantal producten ontwikkeld die in combinatie met dranghekken en bouwhekken te gebruiken zijn. De dranghek doorgang en bouwhek doorgang zijn van die speciaal ontwikkelde producten.

Doormiddel van een dranghek doorgang kunt u een efficiënte personendoorgang creëren als toegang voor uw evenement. Beveiligers kunnen, doordat bezoekers één voor één binnenkomen, snel en veilig observeren en controleren.
Je kunt in plaats van dranghekken ook gebruik maken van bouwhekken in combinatie met de bouwhek doorgang. Op die manier kan een hogere scheiding worden gecreëerd.

Het afzetten van gebieden en creëren van tijdelijke voorzieningen
Dranghekken kun je ook ideaal gebruiken voor het afzetten van bepaalde gebieden, zoals parkeergelegenheden of gebieden waar geen auto’s mogen komen. Daarnaast is het mogelijk om nou juist tijdelijke voorzieningen te creëren. Bij grote evenementen komen er veel mensen met de auto, taxi en op de fiets. Doormiddel van dranghekken kun je gemakkelijk een taxistandplaats en fietsenstalling realiseren. Er zijn ook speciale dranghekken beschikbaar die kunnen dienen als tijdelijke fietsenstalling. Mocht u interesse hebben, dan kunt u onze medewerkers vragen voor de mogelijkheden.

Bekleden bouwhekken en reclame
Om je evenement af te schermen voor buitenstaanders kun je gebruik maken van beklede bouwhekken. Je kunt kiezen voor standaard zwarte, witte, blauwe of groene kleden. Of je kiest voor de zwaardere doeken in de prachtige exotische kleuren lime-groen, oranje, rood en geel.

Daarentegen kun je ook gebruik maken van unieke bedrukte banners, met bijvoorbeeld het logo van een bedrijf of evenement erop. Hiermee staat het logo meteen groot in de picture. 
Als het evenement veel sponsoren heeft, dan kun je er voor kiezen om de sponsoren (met hun logo’s) te laten bedrukken op een bouwhekbanner of dranghekbanner.

Informatie voorziening
In ons assortiment hebben we verschillende mogelijkheden om informatievoorzieningen aan te brengen op je evenement. Een voorbeeld daarvan zijn onze opzethekken voor bovenop de standaard bouwhekken, met daarop bedrukte opzetbanners. Hiervoor hebben we opzetbanners met diverse standaard mogelijkheden zoals; ingang – uitgang – toiletten – kassa – bonnen etc.

De opzetbanners scheppen duidelijkheid bij bezoekers voor bepaalde vaste punten op het evenemententerrein. Als je graag een unieke opzetbanner in de stijl van je evenement zou willen, dan is dat ook mogelijk bij Bouwhekken Nederland. We kunnen speciaal voor jou een unieke banner ontwerpen en afdrukken.

Hetzelfde geldt voor een informatievoorziening voor op een normaal bouwhek. We kunnen namelijk uniek bedrukte bouwhek banners ontwerpen en leveren. Zo kun je bijvoorbeeld de plattegrond van een evenement op een banner laten drukken. Deze banner kun je vervolgens op een bouwhek monteren. Plaats het geheel op een drukke locatie en je hebt snel je doel bereikt.

Tot slot
Zoals de titel van deze blog al zegt; Dranghekken en bouwhekken zijn niet weg te denken uit de evenementenbranche! Ze hebben een brede en diverse functionaliteit en kunnen daardoor overal voor worden ingezet.

Ben je druk bezig met de voorbereidingen van je evenement en wil je graag meer informatie over ons uitgebreide aanbod? Neem dan contact op via info@bouwhekkennederland.nl of bel direct voor persoonlijk advies 0512 538 676