0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Barrier - Watergevuld
Barrier | Watergevuld
Prijs vanaf € 46,20 (ex.btw)
Vergelijken
Barrier | Watergevuld | Wit
Prijs vanaf € 46,20 (ex.btw)
Vergelijken

Barriers

Barriers zijn lage (kunststof) afzettingen die vaak te zien zijn bij wegwerkzaamheden aan de openbare weg. Hier worden ze gebruikt om het verkeer in de juiste banen te leiden. Het effectief scheiden van rijbanen door het plaatsen van barriers zorgt voor betere verkeersstromen voor fietsers en gemotoriseerde voertuigen.

De opvallend rode en witte kleur van de barriers zorgen voor alertheid bij weggebruikers en hebben tegelijkertijd een beschermende functie voor zowel wegwerkers als weggebruikers. Op deze manier dragen de barriers bij aan de verkeersveiligheid rond wegwerkzaamheden.

Inzetten van barriers

Met het plaatsen van onze kunststof barriers kun je eenvoudig een groot deel van de openbare weg duidelijk afscheiden. Het materiaal is goed bestand tegen Uv-straling, zodat de barriers met gemak een langere periode kunnen blijven staan zonder hun zichtbare kleuren te verliezen.

De kunststof rode en witte barriers zijn vervaardigd van gerecycled kunststof en hebben een versterkte wand voor extra stevigheid. Een barrier is hol vanbinnen, waardoor deze licht van gewicht is en eenvoudig naar de juiste plek te tillen of te verslepen is. Eenmaal op de juiste plek, kunnen de barriers in elkaar worden gehaakt om zo een lange rij te vormen.

Om er een extra solide wegafzetting van te maken, zijn de barriers stuk voor stuk te verzwaren. Iedere barrier is door een opening aan de bovenzijde te vullen met water of met zand en kan worden verzwaard tot 20 kg. Zo kunnen de verzwaarde barriers gedurende een langere periode stevig blijven staan.

Betonnen barriers

Voor blijvende, permanente (weg)afscheidingen zijn er betonnen barriers. Deze massieve betonblokken wegen rond de 1300 kg per barrier en zijn alleen te verplaatsen met een heftruck. Door middel van een veer en groef zijn de betonnen barriers aan elkaar te koppelen, om zo een lange aaneengesloten permanente afscheiding te vormen.

Barriers kopen

Het goed begeleiden van weggebruikers en het beschermen van wegwerkers bij wegwerkzaamheden is door toenemende verkeersdrukte zeer belangrijk. Als een tijdelijk veranderde verkeerssituatie duidelijk is afgezet met barriers, is de kans op ongelukken aanzienlijk minder. De opvallende rood en witte kleur maken de barriers goed zichtbaar, ook in het donker.

Barriers online kopen is eenvoudig en kan binnen een paar klikken geregeld zijn. Heb je advies nodig over het aanschaffen barriers? Neem dan direct contact op met ons deskundige team.

NB. Ben je op zoek zijn naar een alternatieve oplossing voor kunststof barriers, dan is een geleidebaken of een afzethek ook goed te gebruiken als afzetting.