0
 • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhekken huren

Bouwhekken zijn stalen hekken die worden ingezet als tijdelijke afzetting van een bouwlocatie. Het plaatsen van bouwhekken rond een bouwplaats die grenst aan een openbare ruimte is zelfs verplicht in Nederland. Hiermee wordt voorkomen dat onbevoegden zich op jouw terrein kunnen begeven, gereedschap of materiaal meenemen of een ongeluk krijgen.

Als je bouwhekken nodig hebt is het mogelijk deze te kopen of te huren. Huren van bouwhekken heeft net als het kopen van bouwhekken een hoop voordelen. Zo is er onder andere geen directe grote investering nodig voor de aankoop van nieuwe bouwhekken en weet je vooraf wat het kostenplaatje zal zijn, zijn er geen onderhoudskosten, geen afschrijving en heb je geen eigen opslaglocatie of transport nodig.

Voordelen bouwhekken huren

 • Verzekerd van de beste kwaliteit tegen een bekende prijs
 • Geen grote directe kostenpost
 • Geen onderhoudskosten
 • Geen eigen opslagruimte nodig

 

Nadelen bouwhekken huren

 • Bij een langere huurperiode (ca. 52 weken) is kopen de betere optie

 

Verhuur aanvraag

Bouwhekken verhuur

Bouwhekken huren is een goede oplossing voor eenmalige projecten of als je keer op keer verzekerd wilt zijn van de beste kwaliteit hekwerk en geen zorgen wilt maken over opslag, transport en montage. Om een bouwterrein goed en veilig af te schermen, verhuren wij altijd complete bouwheksets op maat. Ieder project vraagt namelijk om een passende afrastering. Hiervoor zijn verschillende optionele bouwhekken in de verhuur. Zo zijn er city-fence bouwhekken voor stedelijke gebieden, zware professionele bouwhekken met anti-overklimbeveiliging, bouwhekdeuren voor eenvoudige toegang en plug-and-play elektrisch aangedreven schuifpoorten.

Huur bouwhekken is inclusief:

 • Standaard type bouwhek (anti-climb) met kunststof bouwhekvoet en bouwhekklem.
 • Transport van de bouwhekken naar jouw locatie en afladen met kooiaap
  (In overleg is het uiteraard ook mogelijk om de bouwhekken op onze locatie in Kollum op te halen.)
 • Levering in transportbokken, inclusief hekken, kunststof voeten en klemmen (eenvoudig met een heftruck of manitou te verplaatsen)

Extra opties bouwhekken huren:

 1. Ander type bouwhek; anti-climb bouwhekken, verschillende type toegangsdeuren en City Fence bouwhekken
 2. Montage > Geen tijd om zelf op te bouwen? Dit kunnen wij ook voor je uit handen nemen. Op de afgesproken dag en tijd zorgen wij ervoor dat er een betrouwbare afzetting staat op de gewenste locatie(s). Hierbij maken wij gebruik van schoren om de stabiliteit te waarborgen voor de gehele periode.
 3. Tussentijdse controle en extra bouwhekken; waar nodig vervangen we bouwhekken of leveren we meer gedurende het project.
 4. Onverhoopt geen tijd voor demontage? Ook dit kunnen wij verzorgen.
 5. Bouwhekken inclusief bouwhekdoek (gezeilde bouwhekken)

Verhuur bouwhekken

Huren van bouwhekken kan zowel voor een korte periode als een langere periode, met een minimale afname van 200 meter hekwerk. Een lager aantal bouwhekken huren is mogelijk, maar er zal altijd minimaal 200 meter in rekening worden gebracht. De bouwhekken worden na iedere verhuurperiode op een aantal technische punten gecontroleerd. Op deze manier ben je verzekerd van betrouwbare bouwhekken.

Bouwhekken huren? Dat is in een paar klikken snel geregeld. Door onze grote voorraad bouwhekken hebben wij altijd de beste oplossing, passend bij jouw wensen en eisen. Vraag eenvoudig hieronder een offerte aan of neem direct contact op met ons deskundige team.

Verhuur aanvraag

Selecteer je gewenste product
Minimaal 200 meter
Hier sturen wij de offerte naartoe
Als wij vragen hebben bellen we je

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.