0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

City fence bouwhekken

Niet alleen op bouw- of evenemententerreinen worden bouwhekken gebruikt, ook in een stadse omgeving zie je regelmatig bouwhekken. Deze bouwhekken verschillen qua uiterlijk vaak van de standaard bouwhekken.

In de stad wordt meestal gebruik gemaakt van zogenaamde city fence bouwhekken. City fence bouwhekken herken je aan hun typische gecombineerde uiterlijk; halfopen, half dicht. Ofwel, een dicht damwandprofiel aan de onderzijde en een open gaasmat aan de bovenzijde.

Door deze specifieke opbouw van het bouwhek, is het mogelijk voor voetgangers en fietsers om de vorderingen op het bouwterrein te volgen. En wordt het overige verkeer niet afgeleid door de werkzaamheden. Een heel veilige en logische keuze dus in steden en dorpen.

Variatie city fence bouwhek

City fence bouwhekken zijn een veilige en betrouwbare hekwerk oplossing in stedelijk gebied. Standaard zijn er drie verschillende uitvoeringen van city fence bouwhekken. De city fence bouwhekken variëren aan de onderzijde in materiaal en kleur. Hierdoor kun je city fence bouwhekken inzetten voor projecten met specifieke eisen.

  • City Fence bouwhek – standaard wit
  • City Fence bouwhek – Amsterdams blauw
  • City Fence bouwhek – Wood

Als voorbeeld: De Gemeente Amsterdam heeft als eis dat de onderzijde van een city fence bouwhek RAL 5010 (Amsterdams blauw) moet zijn om het bouwhek te mogen gebruiken in de stad.

Heb je voor jouw project andere wensen qua onderzijde van het city fence hek, neem dan contact met ons op. Vrijwel alle kleuren kunnen wij specifiek op maat laten produceren.

Duurzaamheid city fence bouwhekken

Een city fence bouwhek is een duurzaam en stevig bouwhek van uitstekende kwaliteit. De gaasmat van het city fence bouwhek is zeer effectief en houdt ongewenste gasten buiten de deur. Het heeft een smalle maaswijdte, waardoor het praktisch onmogelijk is om er een voet in te zetten om zo over het hek te klimmen.

Daarbij is het city fence bouwhek in zijn geheel voorverzinkt. Dit houdt in dat het city fence hek goed bestand is tegen het wisselvallige Hollandse weer (zon, regen > roestvorming). Hierdoor zijn city fence bouwhekken vaker en voor langere periodes te gebruiken. Mits je er op de juiste manier mee omgaat uiteraard.

Een lange levensduur is tegenwoordig een ‘must’. Niet alleen voor het milieu, maar ook zeker voor je eigen portemonnee. Wil je er zeker van zijn dat jouw city fence bouwhekken lang mee gaan? Kies er dan altijd voor om de bouwhekken op een transportpallet te plaatsen voor schadeloos transport en opslag. Dit is veiliger, bespaart ruimte en ziet er professioneel en strak georganiseerd uit.

Ga gelijk aan de slag en kies voor een praktische transportbok:

  • Transportpallet 20
  • Bunkerset

City fence bouwhekken kopen

Het plaatsen van city fence bouwhekken is de hekwerk oplossing in stedelijke gebied. Het bouwterrein is op deze manier goed af te schermen van zijn omgeving. Zo kunnen werkzaamheden op de bouw doorgaan en worden voorbijgangers op veilige afstand gehouden.

Dankzij het dichte damwandprofiel aan de onderzijde van het city fence bouwhek worden weggebruikers niet afgeleid en kunnen nieuwsgierige voetgangers toch een kijkje nemen op de bouwplaats.

Heb je extra advies nodig bij het kopen van city fence bouwhekken? Ons team helpt je graag!