0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Baakvoet voor Dranghekken

Zonder een goede basis staat een (kunststof) dranghek, baakschild of verkeersbord op een buispaal minder stevig en zijn ze gevoeliger voor weersinvloeden en menselijk handelen. Door simpelweg het dranghek in een zware baakvoet (27 kg) te plaatsen geef je het hekwerk een solide basis.

Een goede baakvoet heeft diverse uitsparingen voor vierkante en ronde vormen. Dit maakt dat een baakvoet inzetbaar is voor zowel dranghekken, buispalen en baakschilden. De gerecyclede kunststof waarvan de baakvoet is vervaardigd, is minder kwetsbaar dan beton en geeft de baakvoet een lange levensduur.

Extra functie
Wist je dat je een baakvoet ook als verzwaring (ballast) kunt gebruikten? Door een haak aan het tijdelijk hekwerk te bevestigingen, kun je de baakvoet eenvoudig aan zijn handvat ophangen. Dit wordt bijvoorbeeld regelmatig gebruikt om schrikhekken te verzwaren.

Baakvoeten kopen

Een goede basis begint bij de voeten. En dat zijn in dit geval baakvoeten. Multi inzetbaar voor diverse soorten tijdelijk hekwerk. Heb je vragen over het gebruik van baakvoeten voor jouw project? Of andere essentiële dranghek accessoires? Neem contact op. We helpen je graag verder!