0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

MOBI Bouwhekken | Unieke kwalitatieve lijn

MOBI Bouwhekken

Het topsegment bouwhekken bij Bouwhekken Nederland bestaat uit een speciale lijn MOBI bouwhekken. Voor de standaard afmeting (3.50 meter breed en 2.00 meter hoog) hebben we de Bouwhek MOBI en de Bouwhek MOBI - Light beschikbaar.

De speciale afwijkende maten in de breedte en in de hoogte bestaan uit de Bouwhek MOBI - 215 B (2.15 meter breed en 2.00 meter hoog) en de Bouwhek MOBI - 110 H (3.50 meter breed en 1.10 meter hoog).

Wat is er speciaal aan MOBI bouwhekken?

Wat de bouwhekken van MOBI speciaal maakt zijn de gebruikte ruwe materialen, lasmethode en nabewerking.

Het frame van een MOBI bouwhek bestaat altijd uit 42 x 1,5 mm staanders en 30 x 1,5 mm liggers. In vergelijking met andere bouwhekken op de markt zijn deze ruwe materialen over het algemeen een stuk dikker en sterker.

Daarnaast beschikken alle modellen van MOBI over een versteviging in het midden in de vorm van een extra middenbuis.

De MOBI bouwhekken zijn handmatig gelast (mig/mag lassen) waardoor een stevige hechting is gewaarborgd die minstens even sterk is als de buizen zelf.

Tot slot worden de bouwhekken voorzien van een dikke zinklaag als ze na het lasproces worden gedompeld in een zinkbad, alles volgens de verzinknorm EN-ISO 1461.

Het lasproces en de nabewerking bij MOBI bevat een bijzonder element dat zorgt voor een optimale kwaliteit. Over dit element mogen we helaas niets zeggen. De kwaliteit van deze bouwhekken staan in ieder geval hoog in het vaandel. Niet voor niets worden de bouwhekken van MOBI voorzien van het kenmerkende merkplaatje van MOBI.

Kortom, met de duurzame bouwhekken van MOBI is een veilige en kwalitatieve afzetting gewaarborgd waarmee je lang vooruit kunt.