0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Verhuur mogelijkheden

Tijdelijk een terrein of evenement afzetten met stevig hekwerk zonder veel gedoe? Bouwhekken Nederland heeft verschillende verhuurmogelijkheden voor bouwhekken en dranghekken. Zo huur je onder andere eenvoudig complete sets bouwhekken inclusief bouwhekvoeten en klemmen en diverse dranghekken passend bij jouw wensen en eisen.

Dankzij de grote voorraad bouw- en dranghekken kunnen wij snel leveren. En ben je verzekerd van de beste kwaliteit hekwerk.

Heb je zelf geen tijd om een veilige en stabiele afrastering op te bouwen en af te bouwen? Binnen onze verhuurmogelijkheden kun je ook kiezen om het hele project van transport tot montage en demontage door ons te laten verzorgen. Op de afgesproken dag en tijd zorgen wij er dan voor dat er een sterke en betrouwbare afzetting staat en weer wordt afgebroken.

Verhuur aanvraag

Verhuur bouwhekken

Het plaatsen van bouwhekken rond een bouwplaats die grenst aan een openbare ruimte is verplicht in Nederland. Bouwhekken huren is dé oplossing als je ieder project opnieuw verzekerd wilt zijn van het juiste type bouwhek. Ieder project vraagt om passend hekwerk. Bouwhekken Nederland verhuurt hiervoor onder andere klassieke bouwhekken, zware professionele bouwhekken met anti-overklimbeveiliging, city-fence bouwhekken voor stedelijke gebieden en bouwhekdeuren voor eenvoudige toegang. Aanvullend verhuren wij ook diverse soorten bouwhekdoeken.

Verhuur dranghekken

Dranghekken tijdelijk huren voor een evenement of festival is praktisch en gemakkelijk. Door gebruik te maken van dranghekken kunnen bezoekers op afstand worden gehouden en zijn verplichte looproutes eenvoudig te creëren. Hiervoor verhuren wij klassieke stalen dranghekken en kunststof dranghekken met reflectoren aan de bovenzijde. Voor ieder project hebben wij een passende oplossing.

Huren bij Bouwhekken Nederland

Bouwhekken of dranghekken huren bij Bouwhekken Nederland kan voor zowel een korte periode als een lange periode. Huren heeft als voordeel dat je geen eigen opslagruimte nodig hebt, er geen onderhoudskosten zijn en je verzekerd bent van de beste kwaliteit bouwhekken en dranghekken.

Huren bij Bouwhekken Nederland is in een paar klikken snel geregeld. Door onze grote voorraad bouwhekken en dranghekken hebben wij altijd een passende oplossing voor jouw wensen en eisen. Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of neem direct contact op met ons deskundige team.

Tip: Heb je een project waar bouwhekken of dranghekken nodig zijn voor meer dan 52 weken? Dan is het voordeliger om dit hekwerk te kopen.

 

Verhuur aanvraag

Selecteer je gewenste product
Minimaal 200 meter
Hier sturen wij de offerte naartoe
Als wij vragen hebben bellen we je

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Veelgestelde vragen
Hoe lang kan ik tijdelijk hekwerk huren?

Afhankelijk van de behoefte is het mogelijk om tijdelijk hekwerk voor enkele dagen tot enkele maanden te huren.

Kan ik het tijdelijk hekwerk laten bezorgen en ophalen?

Ja. Wanneer je ervoor kiest om tijdelijk hekwerk te huren komen wij het hekwerk brengen en halen wij het ook weer op.

Kan ik het tijdelijk hekwerk zelf installeren?

Over het algemeen kun je tijdelijk hekwerk eenvoudig zelf installeren. Het is ook mogelijk om deze klus aan ons over te laten. Hiervoor kun je in je huuraanvraag een 'prijsindicatie aanvragen'.

Wat zijn de kosten voor het huren van tijdelijk hekwerk?

De kosten voor het huren van tijdelijk hekwerk zijn afhankelijk van factoren zoals de lengte van de huurperiode, het type hekwerk en eventuele extra services zoals montage en camerabeveiliging.

Je kunt eenvoudig een huuraanvraag doen om een inschatting van de totale kosten te krijgen.

Waar kan ik tijdelijk hekwerk voor gebruiken?

Tijdelijk hekwerk wordt over het algemeen gebruikt op en rond bouwplaatsen, evenementenlocaties, festivals, sportevenementen, parkeerterreinen en andere plaatsen waar tijdelijke beveiliging of afbakening nodig is.

Welke soorten tijdelijk hekwerk kan ik huren?

Er zijn verschillende soorten tijdelijk hekwerk beschikbaar. Standaard verhuren we anti-climb bouwhekken, dranghekken en kunststof dranghekken.

Heb je persoonlijke wensen voor het tijdelijk hekwerk, dan kunnen we altijd samen in overleg kijken naar de mogelijkheden.

Kan ik tijdelijk hekwerk huren voor mijn evenement?

Jazeker! Tijdelijk hekwerk is een essentieel onderdeel voor goede beveiliging en 'crowd control' op en rond het terrein.

 

Moet ik een borg betalen voor het huren van tijdelijk hekwerk?

Dit verschilt per aanvraag. Neem contact met ons op.