0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhekken standaard

Veel gebruikte bouwhekken zijn standaard bouwhekken. Deze bouwhekken zie je het vaakst rondom een (bouw)terrein of evenement. Zo is er duidelijk een grens zichtbaar en kan een terrein relatief eenvoudig worden beveiligd.

Type standaard bouwhek

Een standaard bouwhek betekent in dit geval standaard in zijn afmetingen. Een standaard bouwhek is 2.00 meter hoog en 3.50 meter breed.

Er zijn echter wel verschillende type standaard bouwhekken. Het verschil zit hem dan in zijn materiaal, materiaaldikte en hoe het bouwhek is vervaardigd (machinaal of met de hand). Bouwhekken Nederland heeft 4 type standaard bouwhekken:

  • Bouwhek Budget
  • Bouwhek Professioneel
  • Bouwhek MOBI - light
  • Bouwhek MOBI

Beste standaard bouwhekken

Verreweg de meeste standaard bouwhekken worden machinaal geproduceerd. Deze bouwhekken bestaan uit voorverzinkte componenten die met een speciale las aan elkaar worden gezet. Hierdoor zijn machinaal geproduceerde standaard bouwhekken lichter van gewicht en voordelig geprijsd.

Wil je de beste standaard bouwhekken, dan kies je voor bouwhekken die met de hand zijn gelast en een zinkbad (thermisch verzinken) hebben gehad. Dit type standaard bouwhek is in de regel te herkennen aan hoekverstevigingen in het frame, een extra buis in het midden van het frame en een algeheel dikker frame. Je kunt er vanuit gaan dat de beste standaard bouwhekken ijzersterk zijn, zwaarder van gewicht zijn en een zeer lange levensduur hebben.

Huren standaard bouwhekken

Uiteraard kun je onze bouwhekken kopen. Maar heb je al eens nagedacht om bouwhekken te huren? Bouwhekken huren is een voordelige en aantrekkelijke oplossing. Niet alleen voor eenmalige projecten. Maar ook als je ‘ontzorgt’ wil worden en ieder project opnieuw verzekerd wil zijn van de beste kwaliteit bouwhekken zonder gedoe.

Bouwhekken huren