0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhekken fijnmazig

Goede beveiliging en veiligheid is bij de meeste (bouw)projecten prioriteit. Door te kiezen voor de juiste bouwhekken kun je een veilige werkomgeving creëren én voorkomen dat onbevoegden je terrein op kunnen komen.

Fijnmazige bouwhekken zijn de juiste keuze als je een bouw- of evenemententerrein veilig wil afschermen. In tegenstelling tot standaard bouwhekken, hebben fijnmazige bouwhekken een gaasmat met een kleine maas. De smalle dichte maas, 35 mm breed en 150 mm hoog, maakt het onmogelijk om een voet in de gaasmat te plaatsten. En zo het bouwhek als ladder te gebruiken om er overheen te klimmen.

Door bouwhek fijnmazig te gebruiken om een bouwplaats af te schermen, voorkom je dat ongewenste bezoekers, via het bouwhek, het terrein op komen en waardevolle (bouw)materialen en machines ontvreemden of beschadigen.

Goede kwaliteit bouwhek fijnmazig

Bouwhek fijnmazig is een favoriete keuze in de bouwsector. Door de hoogwaardige kwaliteit van het bouwhek en de gaasmat met ‘overklimbeveiliging’ (smalle maaswijdte). Bouwhek fijnmazig wordt daarom ook wel een ‘High Security’ bouwhek genoemd.

Het fijnmazig bouwhek is gemaakt van voorverzinkt staal, waarbij alle elementen met een stuiklas zijn vastgezet. Daarbij heeft het bouwhek een middenbuis en hoekverstevigingen voor meer stevigheid en het weerstaan van externe krachten.

Voordelen bouwhek fijnmazig

  • Niet overklimbaar > de dichte structuur van de gaasmat is een perfecte ‘overklimbeveiliging’ die ervoor zorgt dat het bouwhek niet als ladder kan worden gebruikt

  • Veiligheid creëren > voorkomen van vandalisme, diefstal en ongelukken op de bouwplaats door ongewenste bezoekers buiten het terrein te houden

  • Hoogwaardige kwaliteit bouwhek > bouwhek fijnmazig heeft hoekverstevigingen en een middenbuis voor extra stabiliteit. Alle draden zijn bovendien vast gelast op het frame

  • Duurzaam > lange levensduur van bouwhek fijnmazig, dankzij de goede kwaliteit van het materiaal

  • Eenvoudige montage > bouwhekken met een fijnmazige staalmat zijn makkelijk op de juiste plaats te installeren

Fijnmazige bouwhekken kopen

Bouwhekken zijn essentieel voor het veilig afschermen van een bouwplaats, evenemententerrein of bedrijfslocatie. De bouwhekken vormen een fysieke barrière, zodat omstanders op veilige afstand blijven van de werkzaamheden en medewerkers een veilige werkomgeving hebben. 

Bouwhek fijnmazig heeft hierbij nog een extra voordeel. Dankzij de kleine maas van de staalmat, kunnen ‘gelegenheidsdieven’ eenvoudiger buiten de deur worden gehouden. Zo voorkom je diefstal, vandalisme en bouwvertraging door de opgelopen schade.

Tip: Wil je verzekerd zijn van echt stevig tijdelijk hekwerk? Kies er dan voor om ook losse buizen en bouwhekklemmen mee te bestellen. Zo creëer je eenvoudig stevig en duurzaam tijdelijk semipermanent hekwerk.

Of kies voor gemak en haal een complete set fijnmazige bouwhekken in huis:

  1. Combipallet 30 Anti-Climb
  2. Bunkerset Anti-Climb
  3. Anti-climb bouwhekken set

Heb je een advies nodig hoe jouw project het beste kan worden beveiligd? Neem contact op met ons team.