0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Smalle bouwhekken

Een (bouw)terrein kun je eenvoudig tijdelijk afschermen door het plaatsen van bouwhekken. Daarvoor zijn bouwhekken in verschillende afmetingen en kwaliteit verkrijgbaar.

Smalle bouwhekken zijn ideaal om kleine openingen in tijdelijk hekwerk mee af te sluiten. Ook worden smalle bouwhekken regelmatig gebruikt op een festival of evenemententerrein rond een zogenaamde 'layher constructie' of een PA-toren.

Smal hekwerk

Smalle bouwhekken zijn niet alleen geschikt om kleine openingen 'op te vullen', ze kunnen ook perfect een heel terrein afschermen. We zien bijvoorbeeld regelmatig dat bedrijven beperkte ruimte hebben tijdens transport. Dan is de smalle breedte van het bouwhek (2.20 m) ideaal. Een standaard bouwhek is 3.50 meter breed. De hoogte van dit smalle bouwhek is gelijk aan een standaard bouwhek (2.00 m). Dus een betrouwbare afzetting is eenvoudig te creëren.

Bouwhekken huren

Een voordelig alternatief is smalle bouwhekken huren. Je bent niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit bouwhekken, maar je bent vanaf het eerste moment 'ontzorgt'.

Bouwhekken huren