0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Gebruikte bouwhekken. Direct online kopen

Bouwhekken zijn hoge stalen hekken die over het algemeen worden gebruikt om een bouwterrein af te zetten en visueel af te schermen.

Er zijn verschillende soorten bouwhekken; ieder bouwhek heeft zijn eigen afmetingen en specificaties. Zo zijn er onder andere lichtgewicht bouwhekken, zware professionele bouwhekken met anti-overklimbeveiliging, elektrische schuifpoorten en complete bouwheksets om gelijk van start te kunnen gaan. Naast nieuwe bouwhekken zijn er ook regelmatig gebruikte bouwhekken te koop.

Bouwhekken gebruikt

Gebruikte bouwhekken zijn meestal bouwhekken die gedurende een korte periode verhuurd zijn geweest of om esthetische redenen zijn afgekeurd bij het productieproces.

Zodra de bouwhekken bij ons terugkomen wordt ieder gebruikt bouwhek zorgvuldig op een aantal technische noodzakelijke punten gecontroleerd. Wanneer een bouwhek goed door deze keuring komt, dan bieden wij het gebruikte bouwhek te koop aan.

In vergelijking met nieuwe bouwhekken kunnen we zeggen dat bouwhekken die al een keer zijn gebruikt, eveneens goed bruikbare bouwhekken zijn maar dan aantrekkelijker geprijsd.

Voordelen tweedehands bouwhek

  1. Een gebruikt bouwhek is goedkoper dan een nieuw bouwhek
  2. Groot assortiment gebruikte bouwhekken
  3. Direct inzetbaar, geen levertijd

Nadelen tweedehands bouwhek

  1. Niet nieuw, een gebruikt bouwhek heeft gebruikerssporen en kan vervuild zijn
  2. Kortere levensduur en niet geschikt voor bouwhekdoeken of -banners

Aanbod tweedehands bouwhekken

Op dit moment hebben wij complete tweedehands bouwheksets en los gebruikte bouwhekken in ons assortiment. Een complete bouwhekset bestaat uit een gebruikt bouwhek, een betonvoet en een koppelstuk/bouwhekklem.

Door te kiezen voor een complete tweedehands bouwhekset kun je meteen aan de slag zodra je bestelling is afgeleverd. Bovendien zijn er geen transportkosten verbonden aan de complete sets.

Het assortiment tweedehands bouwhekken is enorm variërend wat types betreft. Aangezien er best veel types bouwhekken op de markt zijn is op voorhand niet te zeggen welke er geleverd gaat worden.

Gebruikte bouwhekken kopen

Een complete set gebruikte bouwhekken kopen kan eenvoudig in een paar klikken. Houd er bij de aanschaf van gebruikte bouwhekken rekening mee dat de bouwhekken niet smetteloos zijn en er gebruikerssporen op zitten.

Heb je bij het kopen van gebruikte bouwhekken advies nodig? Of wil je er zeker van zijn dat je de juiste gebuikte bouwhekken aanschaft? Neem direct contact op met ons deskundige team of kom bij ons langs in Kollum.

Bouwhekken huren

Wist je dat je bouwhekken ook eenvoudig kunt huren?

Bouwhekken huren is een goede optie als je bijvoorbeeld niet direct een grote investering wil doen of geen eigen opslaglocatie hebt. Bijkomend voordeel is dat wij je vanaf het eerste moment ontzorgen.

Bouwhekken huren