0
  • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhek Gebruikt

Bouwhek Gebruikt

€ 25,95 (ex.btw)
  • Goedkope oplossing
  • kortere levensduur
Vergelijken
Aanbieding | Bouwhekset - Gebruikt

Bouwhekset | gebruikt

€ 55,25 (ex.btw)
  • Complete set
  • Direct inzetbaar
Vergelijken

Gebruikte bouwhekken

Bouwhekken zijn hoge stalen hekken die over het algemeen worden gebruikt om een bouwterrein af te zetten en visueel af te schermen. Er zijn verschillende soorten bouwhekken; ieder bouwhek heeft zijn eigen afmetingen en specificaties. Zo zijn er onder andere lichtgewicht bouwhekken, zware professionele bouwhekken met anti-overklimbeveiliging, elektrische schuifpoorten en complete bouwheksets om gelijk van start te kunnen gaan. Naast nieuwe bouwhekken zijn er ook regelmatig gebruikte bouwhekken te koop.

Bouwhekken gebruikt

Gebruikte bouwhekken zijn meestal bouwhekken die gedurende een korte periode verhuurd zijn geweest of om esthetische redenen zijn afgekeurd bij het productieproces. Zodra de bouwhekken bij ons terugkomen wordt ieder gebruikt bouwhek zorgvuldig op een aantal technische noodzakelijke punten gecontroleerd. Wanneer een bouwhek goed door deze keuring komt, dan bieden wij het gebruikte bouwhek te koop aan. In vergelijking met nieuwe bouwhekken kunnen we zeggen dat bouwhekken die al een keer zijn gebruikt, eveneens goed bruikbare bouwhekken zijn maar dan aantrekkelijker geprijsd.

Voordelen tweedehands bouwhek

  • Een gebruikt bouwhek is goedkoper dan een nieuw bouwhek
  • Groot assortiment gebruikte bouwhekken
  • Direct inzetbaar, geen levertijd

 

Nadelen tweedehands bouwhek

  • Niet nieuw, een gebruikt bouwhek heeft gebruikerssporen en kan vervuild zijn
  • Kortere levensduur en niet geschikt niet geschikt voor bouwhekdoeken of -banners

 

Aanbod tweedehands bouwhekken

Op dit moment hebben wij complete tweedehands bouwheksets en los gebruikte bouwhekken in ons assortiment. Een complete bouwhekset bestaat uit een gebruikt bouwhek, een betonvoet en een koppelstuk/bouwhekklem. Door te kiezen voor een complete tweedehands bouwhekset kun je meteen aan de slag zodra je bestelling is afgeleverd. Bijkomend voordeel is dat er geen transportkosten zijn verbonden bij de aankoop van complete gebruikte bouwheksets.

Het aanbod tweedehands bouwhekken varieert sterk. Dit gaat van een eenvoudig lichtgewicht bouwhek tot een zwaar professioneel bouwhek. Door deze diversiteit is het op voorhand niet te zeggen welk type bouwhek geleverd gaat worden. Dat kan zelfs een bouwhek zijn met afgeronde hoeken, de zogenaamde 'roundtop' bouwhekken. Ben je  op zoek naar een specifiek gebruikt bouwhek, dan adviseren wij telefonisch contact op te nemen.

Gebruikte bouwhekken kopen

Een complete set gebruikte bouwhekken kopen kan eenvoudig in een paar klikken. Houd er bij de aanschaf van gebruikte bouwhekken rekening mee dat de bouwhekken niet smetteloos zijn en er gebruikerssporen op zitten.

Heb je bij het kopen van gebruikte bouwhekken advies nodig? Of wil je er zeker van zijn dat je de juiste gebuikte bouwhekken aanschaft? Neem direct contact op met ons deskundige team of kom bij ons langs in Kollum.