0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Montage en demontage tijdelijk hekwerk

Naast het leveren van tijdelijk hekwerk, is het ook mogelijk om onze montageservice in te zetten. Dit kan al vanaf een eenvoudige hekwerkset -bouwhekken in blok- tot semi-permamente hekwerkset -hekwerk met palen in de grond-. Hierbij werken we nauw samen met gerenommeerde partijen uit verschillende delen van het land.

Montageservice

  • Monteren en demonteren van tijdelijk hekwerk
  • Van 'bouwhekken in blok' tot semi-permanent hekwek
  • Bouwhekbanners en bouwhekdoeken bevestigen
  • Camerabeveiliging installeren
  • Dranghekken plaatsen
  • Vaste prijs per meter

Wij ontzorgen je, zodat jij de focus kunt leggen op de inhoud in plaats van zelf het tijdelijk hekwerk monteren.

De montageservice staat garant voor:

1. Kwaliteit en veiligheid.
De bouwhekken die we gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij worden ze regelmatig geïnspecteerd en onderhouden, zodat ze in uitstekende staat verkeren voor een volgend project. Zo creëren we iedere keer een veilige en betrouwbare afzetting.

2. Tijdsbesparing.
Door gebruik te maken van de montageservice, bespaar je kostbare tijd. Tijd die je anders zou moeten steken in het zelf monteren van het hekwerk. Ons team werkt snel en efficiënt, zo blijft jouw project op schema en kun jij je bezighouden met andere belangrijke zaken.

3. Maatwerkoplossingen.
Ieder project is uniek en vraagt om een passende oplossing. Samen gaan we om tafel en bespreken we de specifieke eisen en behoeften. Of je nu extra beveiliging, cameratoezicht of andere vereisten hebt, wij zorgen ervoor dat het tijdelijke hekwerk perfect aansluit bij jouw project.

4. Professionele installatie.
Of jouw project nu een bouwplaats, evenemententerrein of industrieel terrein is, ons ervaren montageteam levert een nauwkeurige installatie die aan de veiligheidsnormen voldoet.

5. Kostenbesparing.
Hoewel ‘een montageservice’ inhuren kostbaar kan klinken, kan het op de lange termijn juist kostenbesparend zijn. Door de professionele installatie van het tijdelijk hekwerk, verminder je het risico op diefstal, vandalisme en ongevallen op je terrein aanzienlijk. Dit bespaart uiteindelijk op extra kosten.

Iedere locatie en situatie is uniek en vraagt om maatwerk. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Ps. Wist je dat we ook tijdelijke camerabeveiliging voor jouw bouwplaats, evenemententerrein of andere projectlocatie kunnen regelen?