0
 • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Laadplatform Dranghekken
Laadplatform Dranghekken
Prijs vanaf € 246,45 (ex.btw)
Vergelijken
Laadplatform dranghekken | HK
Laadplatform Dranghekken | HK
Prijs vanaf € 536,75 (ex.btw)
Vergelijken
Laadplatform Dranghekken | HM
Laadplatform Dranghekken | HM
Prijs vanaf € 470,25 (ex.btw)
Vergelijken
Laadplatform Dranghekken | 2800
Laadplatform Dranghekken | 2800
Prijs vanaf € 2.750,25 (ex.btw)
Vergelijken
Laadplatform Dranghekken | 3350
Laadplatform Dranghekken | 3350
Prijs vanaf € 3.130,25 (ex.btw)
Vergelijken
Transportpallet 20
Transportpallet 20
€ 500,00 € 425,00 (ex.btw)
 • 4 type hekken
 • 4 kanten hefbaar
Vergelijken

Dranghek Opslag & Transport

Het transport en opslag van dranghekken kan voor een uitdaging zorgen. Het één voor één oppakken en verplaatsen van dranghekken kost meestal te veel tijd en is niet erg efficiënt. Dranghekken bundelen op een transportbok of laadplatform is hier de oplossing. Bijkomend voordeel is hier dat ze op deze manier ook netjes, snel en ruimtebesparend op te slaan zijn.

Op een transportbok passen tientallen dranghekken. Zo kun je bij opbouw van een afscheiding in één beweging meerdere dranghekken op de juiste plaats neerzetten om zo de tijdelijk afzetting eenvoudig in een korte tijd te realiseren.

Een transportbok zorgt er daarnaast voor dat je veilig dranghekken van A naar B kunt vervoeren en snel kunt laden en lossen. De dranghekken staan stevig en compact in een transportbok, zodat ze niet omvallen. Je verkleint hiermee de kans op beschadigingen aan de dranghekken aanzienlijk én voorkomt ongelukken.

Naast dat je praktisch en efficiënt kunt werken door transportbokken te gebruiken, verleng je daardoor ook gelijk de levensduur van de dranghekken. Zo bespaar je eenvoudig geld, door niet of minder snel te hoeven investeren in nieuwe dranghekken.

Verschillende transportbokken

Transportbokken hebben over het algemeen ruimte voor 35 tot 70 dranghekken. Dit is uiteraard afhankelijk van het type laadplatform. Een laadplatform voor dranghekken is er in twee varianten; een praktisch en compact laadplatform en een ruim en stevig laadplatform.

 1. Laadplatform type 2800 en laadplatform type 3350.
  Deze transportbokken zijn zeer sterk, stapelbaar en kunnen tot wel 70 dranghekken dragen. Grote partijen dranghekken kunnen eenvoudig worden vervoerd en opgeslagen. Zo bespaar je op vervoers- én opslagkosten.

  Wanneer je vaak en veel dranghekken moet (ver)plaatsen zijn deze transportbokken de juiste keuze. Ideaal voor verhuurbedrijven.

 2. Laadplatform standaard, laadplatform HK en laadplatform HM.
  Deze transportbokken zijn geschikt om een kleiner aantal dranghekken compact op te slaan en te vervoeren. Afhankelijk van het type dranghek heeft het standaard laadplatform ruimte voor maximaal 35 dranghekken, laadplatform HK maximaal 35 dranghekken en laadplatform HM maximaal 34 dranghekken.

  Qua gewicht zijn de transportbokken relatief licht van gewicht. Hierdoor is het mogelijk om ze met een heftruck op te pakken en te verplaatsen. Op die manier kun je snel en efficiënt laden en lossen.

Transportbokken: praktisch en eenvoudig

Transportbokken met dranghekken nemen minder ruimte in beslag, dan wanneer dranghekken los in de vrachtwagen of opslagloods worden geplaatst. Een laadplatform of transportbok is voorzien van hijsogen en/of beugels voor een heftruck. Met behulp van een heftruck, een kraan of kooiaap zijn de transportbokken makkelijk op de juiste plek neer te zetten of op elkaar te stapelen. Bijkomend voordeel is dat voorraadbeheer bij grotere aantallen in een loods eenvoudiger wordt door meer overzicht.

Heb je weinig ruimte in de opslagloods of vrachtwagen? Let er dan goed op welk type transportbok je kiest. Niet alle transportbokken zijn gemaakt om te kunnen worden gestapeld!

Dranghek transportbokken kopen

Een goede transportbok of laadplatform is ontworpen voor maximale capaciteit en praktisch gemak. De verschillende transportbokken kunnen op het eerste gezicht veel op elkaar lijken. Maar er zijn zeker verschillen welke met name te zien zijn in de kwaliteit en het laadvermogen. Als je regelmatig een transportbok gaat gebruiken en verplaatsen is het verstandig te kiezen voor een stevig laadplatform, bijvoorbeeld laadplatform HK of laadplatform 3350. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je je geen zorgen te maken tijdens het transport en opslag.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met ons deskundig team. We adviseren je graag.