0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Laadplatform Dranghekken

Laadplatform Dranghekken

€ 265,00 (ex.btw)
Vergelijken
Laadplatform dranghekken | HK

Laadplatform Dranghekken | HK

€ 550,00 (ex.btw)
Vergelijken
Laadplatform Dranghekken | HM

Laadplatform Dranghekken | HM

€ 475,00 (ex.btw)
Vergelijken
Laadplatform Dranghekken | 3350

Laadplatform Dranghekken | 3350

€ 2.895,00 (ex.btw)
Vergelijken
Transportpallet 20

Transpotpallet 20

€ 500,00 € 425,00 (ex.btw)
  • 4 type hekken
  • 4 kanten hefbaar
Vergelijken

Dranghek Opslag & Transport

Dranghekken bundelen is niet alleen handig voor opslag en transport, maar het verkleint ook de kans op beschadigingen aan de dranghekken en verlengd hiermee de levensduur. Door ze op een laadplatform te zetten zijn er tussen de 35 en 70 dranghekken in één beweging te verplaatsen. Zo is het mogelijk om efficiënt en veilig te werken op en rond een bouwterrein of festivallocatie.

Met behulp van een kraan of heftruck is het mogelijk om laadplatformen op elkaar te stapelen. En nemen ze in verhouding weinig ruimte in beslag in de vrachtwagen of opslagplaats. Let wel, niet alle laadplatformen zijn geschikt om te kunnen worden gestapeld.

Type laadplatform

Een laadplatform voor dranghekken is er in twee varianten; een praktisch en compact laadplatform en een ruim en stevig laadplatform.

Laadplatform type 2800 en type 3350 zijn ruim, stevig en ideaal voor verhuurbedrijven. Er passen tot wel 70 dranghekken in één laadplatform én dit laadplatform is stapelbaar. Daardoor is het mogelijk om grote partijen dranghekken tegelijkertijd te vervoeren en op te slaan. Besparen op vervoerskosten en opslagkosten is hierdoor heel eenvoudig.

Om een kleiner aantal dranghekken compact op te slaan en te vervoeren is laadplatform HK en laadplatform HM geschikt. Hierin worden de dranghekken achter elkaar opgehangen. Dit compacte laadplatform kan door zijn lagere gewicht ook met een lichte heftruck worden opgepakt voor efficiënt laden en lossen.

Dranghek laadplatform kopen

Een goed laadplatform is ontworpen voor maximale capaciteit en praktisch gemak. Hoewel de laadplatformen op elkaar lijken, zijn er zeker verschillen. Let met name goed op de kwaliteit als een laadplatform intensief gaat worden gebruikt.

Heb je advies nodig? Neem contact op met ons deskundig team.