0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhek scharnieren ruime keus scherpste prijs

De toegang tot een bouwplaats of evenemententerrein kun je heel eenvoudig maken door gebruik te maken van een bouwhek scharnier, ook wel poort scharnier. Een poort scharnier maakt van een gewoon bouwhek een soepele toegangspoort.

Het poort scharnier plaats je bovenin de stalen buizen van twee aaneengrenzende bouwhekken. Zo kan het ene bouwhek ten opzichte van het andere bouwhek vrij bewegen. Het poort scharnier creëert een zeer ruime doorgang. De deur die ontstaat kan zowel naar binnen als naar buiten draaien; hierbij is de draaicirkel meer dan 180 graden. Werknemers, leveranciers en vrachtauto’s kunnen makkelijk het terrein op komen zonder ingewikkelde handelingen.

TIP: Maak de toegang tot je bouwplaats of evenemententerrein nog soepeler, door het poort scharnier te combineren met een loopwiel. Het loopwiel bevestig je aan de onderzijde van de andere stalen buis van het bouwhek. Nu kun je het bouwhek in één soepele beweging rollend open duwen of trekken.

Type bouwhek scharnier

Een poort scharnier is essentiële accessoire om een simpele deur in tijdelijk hekwerk te maken. Er zijn verschillende poort scharnieren op de markt. Ieder poort scharnier heeft zijn eigen specificaties, waardoor voor ieder (bouw) project een geschikte oplossing te vinden is.

Door het juiste poort scharnier te kopen heb je eenvoudiger toegang tot je terrein en creëer je een veiligere werkomgeving voor medewerkers en leveranciers.

Beste poort scharnieren:

  • Bouwhek scharnier
  • Stropscharnier
  • Poortsysteem set

Voordelen poort scharnier

Door een poort scharnier in je tijdelijk hekwerk te plaatsen heb je in een handomdraai goede toegang tot een bouw- of evenemententerrein. Op die manier is tijdelijk hekwerk flexibel te openen om (grote) machines, (bouw)materialen en medewerkers het terrein op te laten.

+ een poort scharnier zorgt voor een soepele doorgang tot het achtergelegen terrein
+ dankzij de eenvoudige montage, is een poort scharnier snel te installeren
+ een poort scharnier is een voordelig alternatief in vergelijking met een schuifpoort
+ onze bouwhek scharnieren zijn geschikt voor ieder type bouwhek
+ hoogwaardige kwaliteit = een lange levensduur en kan met gemak vaker worden gebruikt

Bouwhek scharnier kopen

Voor de veiligheid van medewerkers, omwonenden en voorbijgangers is het plaatsen van bouwhekken rond een bouwplaats of evenemententerrein van belang. Ook om diefstal van waardevolle (bouw)materialen en machines te voorkomen is tijdelijk hekwerk noodzakelijk.

Om toch makkelijk toegang tot het terrein te hebben is een poort scharnier een aantrekkelijke én voordelige oplossing om een toegangspoort te creëren. Een bouwhek scharnier zorgt ervoor dat een bouwhek soepel om (bijna z’n hele) as kan draaien, zonder de rest van het tijdelijke hekwerk te ontwrichten. Vergeet daarbij niet om een goed bouwhekslot te monteren, zodat je het tijdelijk hekwerk kunt afsluiten als de werkdag voorbij is.

Zoek je de beste bouwhek scharnier voor jouw project? Neem dan contact op met ons deskundige team.

PS. Liever meer gemak? Kies dan één van onze bouwhek deuren. Hier zijn de scharnieren al in verwerkt.