0
 • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhekken anti-climb

Bouwhekken zijn grote stalen hekken die, vaak gedurende een bepaalde periode, rondom een bouwplaats of festivalterrein worden geplaatst. Zo is een terrein goed af te schermen voor ongewenste bezoekers en kunnen waardevolle bouwmaterialen en -machines veilig blijven staan achter de gesloten hekken. Ook een tuin, woning of andere eigendommen zijn door het plaatsen van bouwhekken goed af te sluiten.

Er is een ruime keuze aan verschillende bouwhekken; ieder bouwhek heeft zijn eigen kenmerken, afmetingen, kwaliteit en materialen en is geschikt voor bepaalde projecten.

 • Bouwhek Budget
 • Bouwhek Professioneel
 • Bouwhek Anti-climb
 • Bouwhek MOBI - light
 • Bouwhek MOBI
 • Bouwhek City Fence
 • Bouwhek 100
 • Bouwhek MOBI 110 H
 • Bouwhek 120
 • Bouwhek 220
 • Bouwhek MOBI 215 B

Voor projecten met hoge beveiligingseisen, evenementen die een lange tijd lopen en voor semi-permanente bouwlocaties zijn anti-climb bouwhekken de beste en veiligste oplossing. Dit bouwhek met overklimbeveiliging zorgt voor minder diefstal, vandalisme en ongelukken.

Ondanks dat bouwhek anti climb ietwat log oogt, is deze makkelijk op de juiste plek te zetten en te verplaatsen als dat nodig is. In een mum van tijd is dan ook veilig en effectief tijdelijk hekwerk te realiseren.

Extra sterk anti klim bouwhek

Bouwhek anti-climb is een duurzaam en stevig bouwhek van hoogwaardige kwaliteit. Door de goede kwaliteit van het materiaal, zijn anti klim bouwhekken vaker en voor langere periodes te gebruiken.

Het bouwhek heeft verstevigde hoeken (ingelaste hoekschoren), een extra middenbuis en de staalmat is doormiddel van stuiklas vastgezet op de buizen van het frame. Daarbij is het anti-overklim bouwhek (voor)verzinkt, zodat het goed bestand is tegen de verschillende Hollandse weersomstandigheden en daarna afgewerkt zodat er geen scherpe zinkresten aan het bouwhek zitten.

De staalmat is wat het anti-klim bouwhek onderscheid van de rest van de bouwhekken. De staalmat heeft een zeer smalle maaswijdte, 35 mm breed en 250 mm hoog. Hierdoor het is praktisch onmogelijk om er een voet in te zetten en zo het bouwhek te gebruiken als een ladder. Dankzij deze fijnmazigheid van de staalmat is het achtergelegen terrein extra beschermd tegen ongenode gasten.

Bouwhek Anti-Climb MB MH

Bouwhek anti-climb MB MH heeft een extra veilige staalmat. Alle 88 staaldraden zijn individueel aan het frame vastgezet doormiddel van een stuiklas. Hiermee is het anti-climb bouwhek onderscheidend van soortgelijke bouwhekken van andere leveranciers, waar de staaldraden slechts om de drie staaldraden wordt vastgelast.

Duurzaamheid bouwhek anti climb

De lange levensduur van anti climb bouwhekken is in de huidige tijd van duurzaamheid een ‘must’. Kies er dan ook altijd voor om de bouwhekken op een transport- en opslag bok te plaatsen voor schadeloos transport en opslag. Dit ziet er niet alleen professioneel en strak uit, maar het is ook veiliger, ruimtebesparend en goed voor de levensduur.

De transportbok voor het anti climb bouwhek is zo ingericht dat er ook ruimte is voor accessoires, zoals bouwhekvoeten en bouwhekklemmen. Ga gelijk aan de slag met een complete set anti-climb bouwhekken:

 • Combipallet 30 Anti-Climb
 • Anti-Climb bouwhekken set
 • Bunkerset Anti-Climb

Anti climb bouwhekken kopen

Bouwhekken plaatsen is noodzakelijk wanneer een bouwplaats beveiligd moet worden. Het buiten houden van ongewenste personen en ‘gelegenheidsdieven’ is het meest effectief bij gebruik van anti-climb bouwhekken met een smalle maas. De smalle staalmat maakt overklimmen onaantrekkelijk en praktisch onmogelijk.

Neem contact op met ons team bij vragen en advies!

Ps. Vergeet bij het bestellen vooral niet de bouwhekvoeten, bouwhekklemmen en waar nodig bouwhekschoren en bouwhekdoeken. Zo kun je bij aflevering meteen aan de slag met het plaatsen van veilig en betrouwbaar tijdelijk hekwerk.

Alternatief: bouwhekken huren

Wist je dat huren van bouwhekken een goed alternatief is voor het kopen van bouwhekken?

Bouwhekken huren is een voordelige en aantrekkelijke oplossing. En zeker niet alleen bedoeld voor eenmalige projecten. Als je kiest om bouwhekken te huren, dan wordt je vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, 'ontzorgd'. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld. Kijk maar eens of huren bij jou past.

Bouwhekken huren