• Hoogwaardige kwaliteit
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om u te voorzien van advies op maat."

Tijdelijke Camerabeveiliging

In sommige gevallen is het plaatsen van bouwhekken niet afdoende om een bouwplaats te beveiligen. Diefstal en vandalisme op bouwplaatsen zorgen jaarlijks voor miljoenen euro's aan schade. Directe schade door bijvooorbeeld diefstal van machines en materialen, indirecte schade door vertraging van de bouw doordat gestolen onderdelen eerst vervangen moeten worden. Om dit te voorkomen is goede camerabeveiliging noodzakelijk.

Kooi camerabeveiliging

In samenwerking met Kooi, bieden wij nu ook camerabeveiliging aan. Deze beveiliging bestaat uit een camerasysteem met detectiesysteem die is aangesloten op de meldkamer van Kooi, het Kooi Alarm Center. Op deze manier wordt uw bouwplaats 24/7 nauwlettend in de gaten gehouden en kan er snel worden gehandeld bij een verdachte melding.

Bouwhekken Nederland staat voor kwaliteit, servicegerichtheid en ontwikkeling. Onder het mom 'schoenmaker blijf bij je leest' hebben wij in Kooi een betrouwbare partij gevonden die dezelfde waarde hecht aan deze speerpunten. Al meer dan 10 jaar beveiligen zij succesvol bouwplaatsen, nationaal én internationaal. Wanneer u via ons een camerasysteem bestelt, dan maakt u automatisch gebruik van de beveiliging via Kooi.

Eenvoudig en betrouwbaar

De innovatieve 'camerabewaking met directe opvolging', Unit for Observation ofwel UFO, heeft een geïntegreerd camerasysteem met detectie en staat in contact met de alarmcentrale van Kooi. Vanuit hier wordt het terrein 24/7 geobserveerd. Bij verdachte omstandigheden wordt er direct actie ondernomen door het inzetten van een sirene en/of luidspreker en dat onderscheid de UFO van andere systemen binnen Europa. Daarnaast wordt er gerekend met een vast weektarief, zodat er geen extra kosten zijn voor opvolging.

Kwaliteiten UFO:
 Uitstekende camera met groot bereik
 Groot accupakket
 Eenvoudig inzetbaar en verplaatsbaar
 Directe actie door sirene/luidspreker via Kooi Alarm Center
 Geen lichtvervuiling door infrarood detectie
Kosten inzichtelijk door een vast weektarief en geen extra kosten voor opvolging

Voorkom inbraak en diefstal

Camerabeveiliging door middel van UFO is geschikt voor ieder (tijdelijk) project, van klein tot groot. Door gebruik te maken van actieve camerabeveiliging is uw bouwterrein beveiligd tegen diefstal en vandalisme. En loopt u minder risico op vertraging van het project, extra financiële kosten en wordt u 's nachts niet gestoord door een alarm die afgaat.

Persoonlijk advies

Wilt u tijdelijke camerabeveiliging inzetten om uw bouwplaats te beveiligen? Voor iedere locatie is een passende oplossing. Wij adviseren u graag!

Neem direct contact op