0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Tijdelijke Camerabeveiliging

Je bouwterrein beveiligen met alleen bouwhekken is niet altijd voldoende. Diefstal en vandalisme op bouwplaatsen zorgen jaarlijks voor miljoenen euro's aan directe en indirecte schade. Directe schade door diefstal van machines, (bouw)materialen en brandstoffen. Indirecte schade door de vertraging die je oploopt, omdat gestolen onderdelen eerst moeten worden vervangen.

Voorkom diefstal en bouwvertraging en maak gebruik van goede camerabeveiliging; jouw ogen in het donker.

Actieve beveiliging bouwterrein

Via Bouwhekken Nederland regel je de juiste bouwhekken, montage en actieve camerabewaking met detectie van onze partner Kooi, zonder extra kosten. Je bent daarmee ontzorgd vanaf het moment dat je contact met ons opneemt. Dat wil zeggen:

  • Snel geregeld
  • Je hebt één aanspreekpunt, jouw contactpersoon
  • Ontzorgd vanaf de eerste minuut
  • Geen extra of verborgen kosten
  • Kosten zijn inzichtelijk op 1 factuur
     

Tijdelijk camerabeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal

De camerabeveiliging van Kooi gaat via een zogenaamde UFO, Unit For Observation. Deze hoogwaardige camerabeveiliging mét detectie is geschikt voor de beveiliging van zowel grote projecten als kleine projecten.

Door deze 'digitale ogen' kun je eenvoudig je bouwterrein beveiligen tegen diefstal en vandalisme van waardevolle (bouw)materialen. Zo loop je minder risico op vertraging van je bouwproject en voorkom je extra financiële kosten. Bovendien word je - indien gewenst - 's nachts niet gestoord door een alarm die afgaat.

Jornd van der Heide: “Ons advies voor een goed beveiligd bouwterrein; plaats de juiste bouwhekken én kies voor het inzetten van de actieve camerabewaking van Kooi. Hiermee is je bouwterrein 24/7 beveiligd en voorkom je inbraak en diefstal.

Samenwerking Bouwhekken Nederland en Kooi Camerabeveiliging

In Kooi hebben wij een betrouwbare partij gevonden die dezelfde waarde hecht aan kwaliteit, servicegerichtheid en ontwikkeling. Al meer dan 10 jaar beveiligen zij succesvol bouwplaatsen, nationaal én internationaal.

In samenwerking met Kooi is het nu mogelijk om bij ons in één keer de gehele beveiliging van je (bouw)terrein te regelen. De veiligste bouwhekken, goede montage én camerabeveiliging. De camerabeveiliging (camerasysteem met detectiesysteem) is direct aangesloten op het Kooi Alarm Center, de meldkamer van Kooi. Vanuit hier monitoren ze 24/7 je terrein en wordt er direct actie ondernomen bij een verdachte melding.

Unit For Observation - actieve camerabewaking

Kies je voor een 'beveiligd terrein via Bouwhekken Nederland' dan wij regelen alles voor jou. Veilig en stevig tijdelijk hekwerk, de montage én de camerabeveiliging van Kooi. Het voordeel? Alles via één partij geregeld, op één factuur, zonder extra kosten.

Betrouwbare camerabeveiliging

De innovatieve UFO heeft een hoogwaardige camera met een groot bereik en staat 24/7 in contact met de meldkamer van Kooi. Bij verdachte situaties is er direct actie. Dit kan via een sirene en/of een spraakbericht die via de UFO afgaat. Bij opvolging van een melding zijn er geen extra kosten. Ook kun je zelf via de Kooi App meekijken op afstand en kun je eventueel de beveiligingstijden aanpassen.

Voordelen UFO

Eenvoudig inzetbaar en verplaatsbaar
Unieke eigen Kooi Alarm Center met uitgebreide rapportages
Direct actie, met spraakbericht en sirene bij verdachte situaties
Geen extra kosten voor opvolging van een verdachte situatie 
Geen lichtvervuiling door infrarood detectie

Vanuit het Alarm Center wordt je bouwterrein in de gaten gehouden. Bij verdachte omstandigheden wordt er direct actie ondernomen door het inzetten van een sirene en/of luidspreker. Hiermee onderscheid de UFO van Kooi zich met andere beveiligingssystemen binnen Europa.

Mocht dit niet afdoende zijn, dan wordt de politie of lokale beveiliging ingeschakeld. Voor deze opvolging worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Team Bouwhekken Nederland

Persoonlijk advies

Wil je zeker zijn van de beste beveiliging van jouw bouwterrein, vraag advies aan! Voor iedere locatie is een passende oplossing.

Op werkdagen vóór 16 uur actieve camerabeveiliging telefonisch aangevraagd, dan kunnen wij het de volgende dag al leveren. Zo ben je verzekerd van effectieve en betrouwbare beveiliging.

contact bouwhekken nederland Niek: 0512 538 676

Nog wat cijfers van Kooi

Als expert in bouwplaatsbeveiliging heeft Kooi al vele bouwterreinen extra goed beveiligd en zijn diefstallen en branden voorkomen. Met hun digitale ogen zorgen zij voor actieve beveiliging van jouw bouwterrein op de momenten dat het nodig is. Zodat je project geen bouwvertraging oploopt en je ongestoord verder kunt bouwen.

Beveiliging via Kooi

Veelgestelde vragen
Is camerabeveiliging geschikt voor een afgelegen bouwterrein?

Juist voor een afgelegen bouwterrein is het inzetten van camerabeveiliging een goede investering. Hiervoor zijn zowel mobiele UFO's (Unit For Observation) die op accu's werken beschikbaar, als UFO's die op stroom werken. 

Is camerabeveiliging ook geschikt voor andere locaties dan een bouwplaats?

Tijdelijke camerabeveiliging kan op verschillende locaties worden ingezet. Zo worden onder andere windmolenparken, parkeerplaatsen, wegwerkzaamheden en bedrijven terreinen in de gaten gehouden.

Hoeveel UFO's zijn er nodig om mijn terrein te beveiligen?

Er zijn meerdere factoren die bepalen hoeveel UFO's er ingezet moeten worden. Dit is onder andere afhankelijk van het soort terrein, de totale oppervlakte en of er obstakels op het terrein aanwezig zijn die het zicht blokkeren.

Hoe werkt camerabeveiliging op afstand?

De UFO (Unit For Observation) is voorzien van intelligente software. Als deze een verdachte situatie detecteert, wordt er direct een melding naar het Alarm Center van Kooi gestuurd. De videobeelden worden vervolgens door ervaren centralisten bekeken en schakelen waar nodig de ingebouwde afschrikmiddelen die in de UFO zitten in. In verreweg de meeste gevallen is dit afdoende. Als dit niet effectief is, dan schakelen ze de politie of lokale beveiliging in.