0
 • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Dranghekbanner | 12

Dranghekbanner | 12

€ 25,95 (ex.btw)
 • UV bestendig
 • Eigen opdruk mogelijk
Vergelijken
Dranghekbanner 16

Dranghekbanner | 16

€ 23,95 (ex.btw)
 • UV bestendig
 • Eigen opdruk mogelijk
Vergelijken
Dranghekbanner 19 |

Dranghekbanner | 19

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
(1)
€ 25,95 (ex.btw)
Vergelijken
Dranghekbanner 19 | Premium

Dranghekbanner | Premium 19

€ 44,50 (ex.btw)
 • UV bestendig
 • Dubbelzijdige opdruk
Vergelijken
Dranghekbanner - Houd afstand

Dranghekbanner - Houd afstand

€ 25,95 (ex.btw)
Vergelijken
Dranghekbanner - Corona I

Dranghekbanner - Corona I

€ 25,95 (ex.btw)
Vergelijken
Dranghekbanner - Corona II - Informatie voorziening | Ouders/Verzorgers

Dranghekbanner - Corona II

€ 25,95 (ex.btw)
Vergelijken
Glasservice van der Galiën | Bouwhekken Nederland

'Bouwhekken Nederland heeft mij voorzien van een prachtige banner op maat voor reclame doeleinden.'

Lennart van der Galiën Glasservice van der Galiën

Dranghekdoeken

Dranghekken worden regelmatig ingezet tijdens evenementen om publiek de juiste richting op de sturen, op afstand te houden en om te voorkomen dat ze ergens komen waar ze niet mogen zijn. Deze saaie stalen rij hekken kunnen eenvoudig worden aangekleed met dranghekdoeken. Door het dranghekdoek te bedrukken met een in het oog springend ontwerp, kan bijvoorbeeld belangrijke informatie makkelijk het publiek bereiken.

Een dranghekdoek is een ideaal communicatiemiddel voor:

 1. Sponsoring; geef een sponsor de mogelijkheid om duidelijk zichtbaar te zijn
 2. Bewegwijzering; laat een looproute zien
 3. Verzorgde uitstraling van het (evenementen)terrein
 4. Naamsbekendheid van jouw eigen organisatie te vergroten
 5. Informatief; verduidelijk belangrijke highlights nogmaals
 6. Samenwerkingspartners in het zonnetje zetten

Dranghekdoek bedrukken

Dranghekdoeken, ook wel bekend als dranghekbanners, kunnen (full-color) worden bedrukt. Het bedrukken van een dranghekdoek kan met een eigen ontwerp of een ontwerp die wij voor je kunnen maken. Houd er bij een eigen ontwerp rekening mee dat een dranghekbanner rondom altijd is voorzien van zeilringen, voor de bevestiging op het dranghek. Deze ringen zitten om de 30 cm en op 2 cm uit de kant. Laat deze ruimte vrij van tekst of afbeelding om te voorkomen dat je ontwerp wordt verstoord.

>> Aanleverspecificaties dranghekdoek

Enkelzijdig bedrukken dranghekdoek

Het bedrukken van een dranghekdoek kan enkelzijdig of dubbelzijdig. Een standaard dranghekbanner, met een afmeting van 209 x 82,5 cm of 243 x 77 cm, wordt altijd aan één kant bedrukt. Jouw boodschap is hierdoor alleen aan de voorzijde van het dranghek zichtbaar. Het dranghekdoek is eenvoudig aan het dranghek te bevestigen met behulp van tiewraps.

Dubbelzijdig bedrukken dranghekdoek

Naast enkelzijdig bedrukte dranghekdoeken, is er ook een dubbelzijdig bedrukt dranghekbanner; dranghekbanner Premium. Dit dranghekdoek is langer (243 x 161,6 cm) dan een standaard dranghekdoek en wordt om het dranghek heen gevouwen. Het valt als een perfect aansluitende jas over het dranghek en is met behulp van tiewraps vast te zetten. Beide bovenhoeken van dit dranghekhoek hebben uitsparingen, zodat het dranghek ook met de banner eenvoudig op te tillen en te verplaatsen is.

Door de dubbelzijdige bedrukking van het dranghekdoek is jouw boodschap aan beide kanten van het dranghek zichtbaar. En zijn de saaie rijen stalen dranghekken tegelijkertijd geheel aangekleed.

Kwaliteit dranghekdoeken

Dranghekdoeken zijn gemaakt van stevig pvc-zeildoek (Frontlit 510 gr/m2) of van mesh (Frontlit 270 gr/m). En zijn daarbij water- en Uv-bestendig. Daarnaast hebben beide type dranghekdoeken een B1 certificering qua brandklasse. Dat wil zeggen dat de dranghekdoeken, volgens DIN 4102, moeilijk ontvlambaar zijn, dan wel een brandvertragende werking hebben. Kortom, een veilig en betrouwbare kwaliteit is gewaarborgd.

Dranghekbanner PVC

Een dranghekbanner van pvc-zeildoek is sterk, scheurt niet snel en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Door de gesloten structuur van PVC is het detailniveau van een opdruk haarscherp.

Een nadeel van zeildoek is dat de wind er niet doorheen kan en het dranghekdoek veel wind kan vangen. Er is een reële kans dat een hele rij dranghekken hierdoor omwaait en mogelijk schade veroorzaakt aan derden of het dranghekdoek zelf. Op plaatsen waar veel wind is, adviseren wij dan ook om te kiezen voor een dranghekdoek van mesh.

Dranghekbanner Mesh

Mesh heeft een open, gaasachtige structuur en is wind doorlatend. De kans dat rijen dranghekken omwaaien is hierbij wat kleiner ten opzichte van de pvc-variant. Door de open structuur van mesh is de detaillering van de opdruk minder scherp en heeft een mattere uitstraling dan bij een dranghekbanner van PVC.

Dranghekdoek bestellen

Gepersonaliseerde dranghekdoeken bestellen kan eenvoudig in een paar klikken. Elk dranghekdoek heeft zijn eigen afmetingen en is passend op zijn eigen type dranghek. Heb je bij het bestellen van de juiste dranghekbanners advies nodig? Neem direct contact op met ons deskundige team.

Tip: Vergeet niet om meteen tiewraps erbij te bestellen. Dan kun je gelijk aan de slag zodra de dranghekdoeken bij je zijn afgeleverd.