0
  • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om u te voorzien van advies op maat."

Opslag en transport van bouwhekken

Essentieel voor veilig schadevrij transport en een lange levensduur van bouwhekken is een goed laadplatform of opslagrek. Een goed platform of opslagrek is ingericht voor maximale capaciteit, zodat ze relatief weinig ruimte in beslag nemen. En zijn ze voorzien van hijsogen en/of vorkbeugels, zodat ze met behulp van een kraan of heftruck eenvoudig kunnen worden verplaatst.

Er zijn simpelweg twee manieren om bouwhekken te bundelen; horizontaal en verticaal.

  1. Bij horizontale opslag liggen de bouwhekken plat op de 'rug' en worden ze op elkaar de hoogte in gestapeld. Door het gewicht die de onderste hekken moeten dragen is het advies om deze manier van opslag alleen te gebruiken voor bouwhekken met een middenbuis.
  2. Bij verticale opslag staan of hangen de bouwhekken zij-aan-zij op een platform of opslagrek. Doordat de hekken naast elkaar staan is er minder kans op schade.

Horizontaal transport bouwhekkenVerticaal transport bouwhekken

Kwaliteit

Hoewel de opslagpallets veel op elkaar lijken, is er weldegelijk verschil in kwaliteit. Dat is goed terug te zien in het gewicht. Een zwaar laadplatform of opslagrek is veel steviger en kan beter tegen een stootje ('hufter-proof') dan een lichte variant. Wanneer er veel mee moet worden gesleept, bijvoorbeeld bij verhuur, dan zal een zwaar laadplatform of opslagrek langer mee gaan.

Persoonlijk advies

Snel en makkelijk de beste oplossing voor uw project?

Neem telefonisch contact op 0512 - 538 676 of mail ons via het contactformulier.