• Hoogwaardige kwaliteit
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om u te voorzien van advies op maat."

Bouwhekbanners

Bouwhekken zijn bijna altijd noodzakelijk wanneer het gaat om het afzetten en beveiligen van een bouwplaats of evenemententerrein. Door er banners op te spannen wordt het zicht ontnomen en is er gelijk ruimte voor (bedrijfs)reclame of belangrijke informatie.

Banner met bedrijfsreclame informatievoorziening op banner

1. Bedrijfsreclame
Uniek bedrukte banners, gepersonaliseerd met naam, logo en contactgegevens van uw bedrijf of evenement. Ook ideaal om sponsoren, partners en andere bedrijfsactiviteiten te promoten.

2. Informatievoorziening
Op maat samengestelde banners voorzien van pictogrammen en tekst voor heldere uitleg en informatie over het bouw- of evenemententerrein.

PVC of Mesh

Een kwalitatief goede banner is gemaakt van PVC of Meshdoek. Het verschil tussen deze twee zit in de structuur en dichtheid van het materiaal. PVC heeft een dichte structuur (510 gram/m2). Meshdoek heeft een licht open structuur (280 gram/m2). Door deze openheid kan de wind er deels doorheen en zal er minder kracht op het bouwhek komen te staan.

Let op: in de regel vangen bouwhekken met banners veel wind. Kies daarom altijd voor een sterk bouwhek met goede versteviging, zodat de kans op omwaaien en beschadigingen het kleinst is.

Op zoek naar een passend ontwerp of advies nodig?

Neem telefonisch contact op 0512 538 676 of mail via contactformulier.