0
 • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

CTPark Amsterdam; Duurzame logistiek op één locatie

Ook in de bruisende stad Amsterdam ligt de focus op de toekomst. Waarbij duurzaamheid, stikstofreductie, energiebesparing en efficiëntie ‘top of mind’ is. Door het nog altijd groeiende aantal inwoners, bedrijven en de daarbij horende logistieke activiteiten zal de CO2-uitstoot niet uit zichzelf minder worden en wordt de luchtkwaliteit ook niet uit zichzelf beter. De gemeente Amsterdam streeft naar 'groen', emissievrij transport in de binnenstad per 2025.

In de zoektocht naar oplossingen om de binnenstad van Amsterdam logistiek bereikbaar te houden en de luchtkwaliteit en leefbaarheid te verbeteren, is in 2021 gestart met de bouw van een groot stadsdistributiecentrum. Circa 125.000 m2 opslag- en distributieruimte verspreid over een aantal verdiepingen, 80.000 m2 mezzaninevloeren, 11.000 m2 kantoorruimte, 1700 parkeerplaatsen, 200 laad- en losdocks en een eigen kade van 360 meter aan het Noordzeekanaal. CTPark Amsterdam City is de eerste XXL-stadshub en is uniek in Nederland. CTPark Amsterdam City

Deze moderne logistieke hub streeft ernaar zo min mogelijk impact op het milieu te hebben en de afstand tussen ‘opslag en eindgebruiker’ zo klein mogelijk te maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de centrale ligging aan het water dichtbij het stadscentrum; het Amsterdamse havengebied, met een uitstekende ontsluiting naar de stad, snelweg A10 en een eigen kade. Het complex is qua energiehuishouding zelfvoorzienend, zodat goederen snel en emissievrij met elektrische vervoersmiddelen, inclusief boten, naar hartje Amsterdam kunnen worden gebracht.

Experts in bouwen voor de toekomst

Bij de ontwikkeling van het vernieuwende concept van CTPark Amsterdam City heeft hoofdaannemer Bouwbedrijf Vrolijk ervoor gekozen samen te werken met Bouwhekken Nederland. De bedrijven hebben in het verleden al met grote regelmaat samen succesvolle projecten gerealiseerd. Waarbij Bouwhekken Nederland verantwoordelijk is geweest voor het juiste advies en het aanleveren en plaatsen van het best passende tijdelijk hekwerk. Zo is er voor een veilige omgeving voor medewerkers, leveranciers en nieuwsgierige omstanders gezorgd.

Bouwbedrijf Vrolijk is een bekende naam in de wereld van woning- en utiliteitsbouw. De bouwonderneming uit Breda staat al meer dan 20 jaar garant voor innovatieve en duurzame bouwprojecten. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord bouwen zit de Brabanders in het DNA.

Het belang van een veilig bouwterrein

Op en rond een bouwterrein is altijd veel bedrijvigheid. Vakmensen zijn aan het werk, leveranciers brengen goederen en nieuwsgierige omwonenden nemen vaak een kijkje. Een veilig bouwterrein is dan essentieel; of het nu gaat om de bouw van een nieuwe woning, kantoorpand of utiliteitsgebouw.

Jornd van der Heide (eigenaar Bouwhekken Nederland): “We zien helaas nog regelmatig dat niet het juiste materiaal wordt gebruikt om een bouwterrein af te schermen. Met als mogelijk resultaat instabiel tijdelijk hekwerk, diefstal van materialen en ongewenste ongelukken. Met gedegen advies en de juiste begeleiding is het creëren van een veilig bouwterrein voor werknemers, leveranciers, omwonenden en nieuwsgierige omstanders eenvoudig te realiseren.”

Investeren in een veilige werkplek heeft tal van voordelen en laat een positieve indruk achter:

  1. Veiligheid: je beschermt je werknemers
  2. Verbetert de productiviteit en efficiëntie
  3. Voorkom je bouwvertraging
  4. Kostenbesparend; verlaagt de kans op ongelukken en de bijkomende kosten aanzienlijk
  5. Je voldoet eenvoudig aan de wettelijk veiligheidsvoorschriften

Betrouwbare maatwerkoplossingen

Hoewel je zou kunnen denken dat bouwterreinen allemaal hetzelfde zijn, een kaal stuk grond waarop gebouwd wordt, zijn er altijd unieke elementen waarmee rekening gehouden moet worden. Elementen zoals locatie, ondergrond, tijd van het jaar, weersinvloeden, mate van beveiliging en andere omgevingsfactoren. Hiervoor is het mogelijk standaard tijdelijk hekwerk in te zetten.  

Bouwhekken Nederland

Maar nog mooier is de oplossing van maatwerk, waarin de eisen en wensen van de klant zo goed mogelijk worden verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan extra beveiliging door middel van camerabeveiliging of de marketingmogelijkheden van bedrukte bouwhekdoeken. Op deze wijze heb je de garantie dat je bouwterrein op de meest efficiënte, wenselijke en veilige manier is afgezet. Maatwerk is de mooiste oplossing voor ieder bouwterrein.