0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Dranghekbanners Advies van de Expert

Laatste geüpdated:

Je kent ze vast wel. Langs alle grote evenementen en parcoursen staan rijen met dranghekken, kilometerslang. Je hebt echter maar één nodig om functioneel bezig te zijn. Hoewel de dranghekken in de regel dienstdoen als afzetting voor de veiligheid, is het ook een mooie manier om reclame te maken.

Functionaliteit dranghekdoek

Door gebruik te maken van een dranghek in combinatie met een bedrukte banner creëert je tegelijkertijd een veilige afzetting en een reclame voorziening in één. Je kunt de dranghekbanners laten bedrukken met een eigen logo of ontwerp. Daarnaast kun je ervoor kiezen om ook sponsoren te vermelden die belangrijk zijn voor bijvoorbeeld het organiseren van een evenement. 

Wil je graag grote groepen mensen sturen en begeleiden, dan kunnen banners worden bedrukt met bewegwijzering of andere informatie. Er zijn voldoende mogelijkheden met de dranghek banners.

Kwaliteit dranghekdoeken

Bouwhekken Nederland werkt samen met enkele gerenommeerde drukpartners om kwalitatieve banners te maken. Deze partners garanderen een goede basiskwaliteit en snelle levering. Er zit verschil in de materialen die kunnen worden toegepast bij het maken van banners.

Wij maken standaard gebruik van PVC frontlit 510 gram per vierkante meter en Mesh doek 280 gram per vierkante meter.  Het verschil tussen PVC of Mesh doek zit hem met name in de structuur van het doek. PVC is dicht van structuur en Mesh is doek waarin gaatjes zijn geperforeerd. Mesh doek is iets wind doorlatend, maar de kwaliteit van de opdruk is iets minder scherp vanwege de vele gaatjes in het doek. Mocht het eens flink gaan waaien dan zullen bedrukte banners van Mesh doek in combinatie met een dranghek minder snel omwaaien, omdat dit materiaal een deel van de wind doorlaat. 

dranghekdoek pvc front litDranghekdoek Mesh

Verschillende modellen

We hebben diverse modellen dranghekbanners in het assortiment. Ieder type dranghek heeft namelijk zijn eigen afmeting en bijzondere vormen. De afmeting en vorm hebben we per dranghek in kaart gebracht en daarvoor standaard sjablonen ontworpen. Dit resulteert in perfecte bedrukte banners die helemaal zijn afgestemd op het type dranghek die jij kiest.

Dranghekdoek ontwerp op maat

Als je de vormgeving van de dranghekbanner wil uitbesteden, dan staat onze ontwerpstudio graag voor je klaar. Neem contact op voor meer informatie.