0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bezorgen of afhalen

Maak je keuze in het bestelproces

Je kunt eenvoudig en snel producten in onze webshop bestellen. Wij kunnen de bestelling bezorgen op elke gewenste locatie in Nederland of België, of je kunt er voor kiezen om je bestelling af te halen in Kollum. Dit is een keuze tijdens het bestelproces. Als je van plan bent om de bestelling zelf op te halen, dan kun je contact opnemen met ons zodat we dit met elkaar kunnen afstemmen.

Transportkosten

Wanneer je kiest voor bezorging, dan komt onze vaste transporteur de bestelling afleveren. We werken nauw samen met deze transporteur en zijn daardoor erg flexibel. Voor de levering ontvang je een mail met instructies en telefoonnummer van de transporteur.

Aan het bezorgen van een bestelling zijn transportkosten verbonden. De kosten van het transport worden berekend in de webshop, zodra je de postcode en het verzendadres invult tijdens het bestelproces. De berekening van de transportkosten is afhankelijk van het volume van de bestelling en de afstand die de transporteur moet afleggen. Hierdoor kunnen wij niet op voorhand duidelijk aangeven wat de transportkosten zullen zijn. 

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de gemiddelde transportkosten binnen Nederland. Voor Belgie liggen deze kosten ca. 30% hoger. 

Indicatie Transportkosten

Bereikbaarheid afleverlocatie

Je bestelling wordt standaard geleverd met een vrachtwagen en oplegger. Deze combinatie is ca. 16,5 meter. De afleverlocatie dient dan ook bereikbaar te zijn voor een dergelijke combinatie. Als de afleverlocatie niet toegankelijk is voor de bovenstaande combinatie, laat het ons dan weten. Dan moeten we namelijk apart transport regelen. Hieraan zijn meerkosten verbonden a €35,-.

Transport met of zonder zelflosser

In het bestelproces kan er gekozen worden tussen standaard transport en transport met zelflosser.

Standaard transport > klant lost zelf 

Standaard rijdt onze transporteur met vrachtwagens zonder zelflosser. Bij een standaard transport zul je zelf de vrachtwagen moeten lossen met bijvoorbeeld een heftruck (voorlader). Door het volume van onze meeste producten is het gebruik van een heftruck  veiliger en sneller dan met de hand.

Kleinere bestellingen/producten kunnen uiteraard wel met de hand worden gelost. We vragen onze klanten om de chauffeur dan wel even te helpen.

Transport met zelflosser

Als je niet de beschikking hebt over een heftruck (voorlader), dan kan er transport met zelflosser geregeld worden. Dit kun je eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces. De afleverlocatie moet toegankelijk zijn voor een vrachtwagencombinatie van 16,5 meter. En de ondergrond moet verhard zijn voor het gebruik van de zelflosser.

Het kan ook voorkomen dat je bestelling geleverd moet worden op een locatie waar nog niemand aanwezig is. Ook in die situatie kies je voor ‘Transport met zelflosser’. De chauffeur kan zichzelf redden op de locatie waar de bestelling geleverd moet worden en zal de bestelling zelfstandig lossen, uiteraard met de instructies van de klant.

De meerkosten voor transport met zelflosser zijn €75,-. En ben je verzekerd van een zorgeloze bezorging op locatie. De chauffeur neemt van te voren contact met je op, zodat je eventuele aanvullende instructies kunt geven.

Levertijden

De levertijden bij Bouwhekken Nederland variëren van 24 tot 48 uur voor levering binnen Nederland en 48 uur voor leveringen naar Belgie, na bevestiging van de verzending via de mail. Wij streven ernaar om je bestelling zo spoedig moegelijk af te leveren in overeenstemming met je wensen. Echter kan het zijn dat we door omstandigheden de gestreefde levertijd niet altijd kunnen halen. We zijn voor ons transport namelijk afhankelijk van de planning van onze transporteurs. 

Levering op maat

Heb je een spoedlevering nodig of andere wensen met betrekking tot het transport, neem dan contact met ons op.