0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Retourneren

Het kan gebeuren dat je één of meerdere producten wil retourneren. Je kunt deze artikelen in ongebruikte staat retourneren volgens de hieronder staande procedure.

Termijn

Bij Bouwhekken Nederland geldt voor jouw bestelling een bedenktijd van maximaal 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De 14 dagen termijn begint te lopen op de dag van ontvangst door je zelf of een door jou aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder.
Je dient binnen deze 14 dagen bedenktijd je retourzending te melden via het ‘aanmeldformulier retourzending’.
Na afloop van deze 14 dagen bedenktijd, heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product in originele staat met verpakking terug te sturen.

Retourneren

Retourneren is bij Bouwhekken Nederland geen probleem, we vinden het wel prettig om volgens de volgende procedure te werken;

  1. Je geeft binnen maximaal 14 dagen via het ‘aanmeldformulier retourzending’ aan dat je jouw bestelling wilt retourneren.
  2. Op het ingevulde aanmeldformulier retourzending krijg je een bevestiging vanuit ons.
  3. Je kunt je retourzending inclusief het retourformulier verpakken in een degelijke en goede verpakking, zoals een doos.
  4. Onderaan het retourformulier vindt je een retouradres label. Knip het label uit en plak het doormiddel van plakband op het pakket. 
  5. Heb je geen printer om de retouretiket te printen, neem de gegevens (retouradres) dan over op een eigen etiket.
  6. Verstuur het pakket.
  7. Zodra wij je retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Voorwaarden

Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij je geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden.

Je mag de geleverde producten beoordelen zoals je dat ook in een fysieke winkel mag. Als je bij deze beoordeling hierin te ver gaat, ben je verantwoordelijk voor eventuele waardevermindering van het product en kunnen wij daarvoor kosten in mindering brengen op de terugbetaling.
Je kunt de producten namelijk retourneren mits ze in nette en ongebruikte staat zijn.

Kosten

De kosten voor het retourneren naar Bouwhekken Nederland zijn altijd voor eigen rekening. 
Zodra wij je retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Retouradreslabel

Het retourlabel vind je onderaan het retourformulier.