0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhekken Nederland

Dé partner in tijdelijk hekwerk.

Bouwhekken

Het assortiment van Bouwhekken Nederland bestaat uit hoogwaardige kwaliteit bouwhekken. Voor alle doeleinden kunnen wij de juiste types bouwhekken direct uit voorraad leveren. Er zijn bouwhekken in diverse prijsklassen beschikbaar, dus voor ieder wat wils. Het assortiment bestaat uit een goede mix van gewicht en kwaliteit.

Het aanbod bouwhekken varieert van voor verzinkt tot thermisch verzinkt. De meeste bouwhekken zijn opgebouwd uit voor verzinkte componenten die door middel van een speciale lastechniek in elkaar zijn gezet. Deze techniek maakt het mogelijk om een las te creëren van 360 graden, wat ten goede komt aan de kwaliteit. De voorverzinkte bouwhekken worden machinaal geproduceerd en zijn 100% gelast. Na het lassen ondergaan ze nog een uitgebreide keuring.

De beste bouwhekken worden (vooralsnog) met de hand gelast en gaan naderhand in een zinkbad (thermisch verzinken) voor een goede afwerking. Als je op zoek bent naar de beste kwaliteit bouwhek, kies dan voor Bouwhek Industrieel LM. Dit thermisch verzinkte bouwhek is volledig met de hand gelast en bevat naast een middenbuis ook nog extra verstevigingshoeken. Dit bouwhek is is dan ook een zeer duurzame oplossing.

Ontdek de verschillende bouwhekken

Dranghekken

Naast bouwhekken kun je ook voor dranghekken bij ons terecht. Bij het ontwerp van de dranghekken is rekening gehouden met meerdere facetten die belangrijk zijn voor jou als klant. Naast de primaire functie als veiligheidsmiddel hebben we in de loop der jaren kunnen toewerken naar een ideale mix van prijs, kwaliteit en hanteerbaarheid. Op de website is het mogelijk om de dranghekken onderling te vergelijken. Zo kun je goed zelf bepalen welk dranghek het beste bij jouw project past.

Bekijk het assortiment dranghekken

Ruime keuze bouwhek- en dranghekaccessoires

Het assortiment van Bouwhekken Nederland bestaat naast bouwhekken en dranghekken uit aanvullende accessoires. Voor het juiste gebruik en behoud van je hekwerk zijn er accessoires die niet alleen handig, maar ook noodzakelijk zijn. Zo wordt er in de praktijk vaak gebruik gemaakt van enkel bouwhekvoeten en bouwhekklemmen. Maar het is ook belangrijk om het hekwerk te schoren. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat jouw hekwerk bij de eerste de beste rukwind al omver ligt.

Banners

Wil je het zicht op je (bouw)terrein ontnemen en/of de bouwhekken gebruiken als informatievoorziening of reclamemateriaal? Dan kun je kiezen voor bedrukte bouwhekdoeken! Wij kunnen de bouwhekdoeken bedrukken met jouw eigen ontwerp of een ontwerp die wij persoonlijk voor je maken. Ook zijn er banners voor de dranghekken, leverbaar in diverse soorten en maten, passend op het dranghek. Zo krijg je een perfecte banner! De banners worden full colour bedrukt en voorzien van ogen om ze eenvoudig mee te bevestigen.

Logo bordjes

Uniek bij Bouwhekken Nederland is de mogelijkheid om losse bordjes met eigen logo te laten maken. Deze kunnen we meteen op de bouwhekken monteren tegen een kleine meerprijs.

Advies op maat

Bij Bouwhekken Nederland ben je aan het juiste adres als het gaat om tijdelijk hekwerk en accessoires. De producten op de website worden toegelicht middels tekst en afbeeldingen.

Mocht je er niet helemaal uitkomen dan staan (of zitten) we voor je klaar, voor persoonlijk advies!

Neem direct contact op