0
 • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Levering binnen 1-2 werkdagen
 • Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om u te voorzien van advies op maat."

Dranghekken bestellen

Ruim assortiment

Bouwhekken Nederland heeft een ruim assortiment dranghekken en bijbehorende accessoires. Er is altijd een passende oplossing voor iedere situatie. De verschillen tussen de hekken zit met name in het materiaal, de spijlen en de poten.

 • Materiaal: gegalvaniseerd staal of kunststof.
  Dranghekken van gegalvaniseerd staal kunnen over het algemeen zwaarder worden belast en zijn beter bestand tegen vandalisme dan kunststof hekken. Kunststof dranghekken zijn daarentegen publieksvriendelijker doordat er geen scherpe delen aan zitten. Dit maakt het hek ook uitermate geschikt voor binnengebruik en op krasgevoelige vloeren.

 • Aantal spijlen: 9, 12, 16 of 19.
  Hoe meer spijlen een dranghek heeft, des te stugger en steviger het hek is. Wanneer spijlen dicht naast elkaar zitten wordt het tevens minder makkelijk voor met name kleine kinderen om er doorheen te klimmen.

 • Poten: half rond of v-vormig.
  Half ronde poten zijn degelijke, stevige poten met een lange levensduur. Ook bij intensief gebruik. Tijdens transport en opslag nemen ze wel iets meer ruimte in beslag dan v-vormige poten, doordat de poten 'verspringend' achter elkaar moeten worden gezet. V-vormige poten zijn recht achter elkaar te zetten. Maar zijn wat kwetsbaarder bij veelvuldig gebruik.

Dranghekken vergelijken

In één oogopslag zien welke verschillen er zijn tussen de hekken.

Advies dranghekken 

Persoonlijk advies

Het juiste dranghek voor uw project is altijd te vinden. Ieder hek heeft een uitgebreide beschrijving en meerdere afbeeldingen. Komt u er zelf niet helemaal uit dan staan wij voor u klaar.

0512 - 53 86 76

info@bouwhekkennederland.nl of via ons contactformulier