0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 1-2 werkdagen
Goedkoopste van Nederland
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhekken vergelijken

Laatste ge├╝pdated:

Bij de zoektocht naar het juiste bouwhek kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Het aanbod is zo divers. Daarom hebben wij een selectie van bouwhekken die elkaar complementeren.

Met behulp van de vergelijkingstabel zie je in één oogopslag waarvoor een bouwhek het beste ingezet kan worden en welke specificaties het bouwhek heeft.

Vergelijkingstabel bouwhekken

Download tabel

Tips voor aanschaf

Stap 1: Waarvoor ga je het bouwhek inzetten?

Is het een tijdelijke oplossing of voor een langere periode. Alleen als eenvoudige afzetting of daadwerkelijk voor het beveiliging van je terrein om ongewenste gasten buiten te houden. Of wellicht voor het creëeren van een toegangspoort, voor voertuigen of voetgangers.

Stap 2: Kijk naar het gewicht van het bouwhek.

In de basis betekent dat een zwaar bouwhek meer materiaal bevat dan een licht bouwhek, het hierdoor steviger is ('hufterproof') en van betere kwaliteit is. Dit extra materiaal is bijvoorbeeld terug te vinden in de dikte en diameter van de buizen en extra toevoegingen zoals hoekverstevigingen. Het zwaarste bouwhek is daarnaast voorzien van een extra thermisch verzinkte laag die in de regel weer zwaarder is.

Stap 3: Bevat het bouwhek extra opties?

Wanneer een bouwhek bijvoorbeeld een extra middenbuis heeft of extra verstevigingen in de hoeken, dan zal het bouwhek van betere kwaliteit zijn en tevens een langere levensduur hebben. Daarnaast introduceren we vanaf dit jaar een nieuwe revolutionaire lastechniek waarbij we hoekverstevigingen in de hekken kunnen lassen i.p.v. op de bouwhekken. Dit lasproces passen we toe bij het zwaarste bouwhek, de bouwhek MOBI. Bij de overige bouwhekken met hoekverstevigingen worden de hoeken op het bouwhek gelast. Deze nieuwe lastechniek zorg voor een nog betere verbinding, waardoor de kwaliteit van het totale bouwhek nog beter is.

Stap 4: Wil je snel en goedkoop of duurzaam en kwaliteit?

Er is keuze uit een budget, professioneel, MOBI light en MOBI bouwhek. Deze benamingen geven de prijs-kwaliteitverhouding weer van de bouwhekken. Bouwhek budget is aantrekkelijk geprijsd, maar is van een lage kwaliteit en heeft een zeer korte levensduur. Bouwhek professioneel heeft een gebalanceerd evenwicht tussen prijs, kwaliteit en levensduur. Bouwhek MOBI light en MOBI staan voor hoogwaardige kwaliteit, lange levensduur en betaalt zichzelf zeker terug in de loop van de tijd. Wil je voorkomen dat je tijdelijk hekwerk als ladder wordt gebruikt, kies dan voor het betaalbare Bouwhek anti climb MB MH.

 Stap 5: Wil je maatwerk?

Naast het standaard assortiment zijn er ook bouwhekken met andere afmetingen beschikbaar. Zo zijn bouwhek 120 en bouwhek MOBI 110 H lager en zijn bouwhek | 220 en bouwhek mobi 215 B minder breed in vergelijking met een standaard bouwhek. Om openingen in het hekwerk te maken kun je gebruik maken van een enkele deur (looppoort voetgangers) of dubbele deur (voor voertuigen). Indien er gevraagd wordt naar half open en half dicht hekwerk dan kun je gebruik maken van city fence combi hekken. Deze bouwhekken worden veelal toegepast in de stad en op stations.

Kom je er toch nog niet helemaal uit?
Het enthousiaste Bouwhekken Nederland team helpt je graag verder!